Originea Harului. Brower Dawn

Читать онлайн.
Название Originea Harului
Автор произведения Brower Dawn
Жанр Исторические любовные романы
Серия
Издательство Исторические любовные романы
Год выпуска 0
isbn 9788835403579



Скачать книгу

e>Originea Harului

      Contents

       SERIA MOȘTENIREA DĂINUIE

       Nota AUTORULUI

       Mulțumiri

       CAPITOLUL UNU

       CAPITOLUL DOI

       CAPITOLUL TREI

       CAPITOLUL PATRU

       CAPITOLUL CINCI

      Amanda Mariel

       Extras: Un sărut fermecător

       Prologue

      Dawn Brower

       Extras: Charming Her Rogue

       CAPITOLUL UNU

       DESPRE AUTOARE

       De asemenea autor DAWN BROWER

      Aceasta este o operă de ficțiune. Numele, personajele, locurile și evenimentele sunt produs al imaginației autoarei sau fictive și nu pot fi considerate reale. Orice asemănare cu locuri reale, organizații, sau persoane, în viață sau decedate, este în întregime întâmplătoare.

      The Legacy’s Origin Copyright © 2018 Dawn Brower

      Tradus de Nicoleta Nagy

      Ilustrarea coperții de Victoria Miller

      Toate drepturile rezervate. Nici o parte din această carte nu poate fi utilizată sau reprodusă electronic sau imprimată fără permisiune scrisă, cu excepția citatelor încorporate în recenzii.

      Publicată de Tektime

      SERIA MOȘTENIREA DĂINUIE

       Originea Harului de Dawn Brower

      Un Sărut Fermecător de Amanda Mariel

      Viziuni de Plăcere de Clair Brett

      În Căutarea lui Sam de Rebecca Lovell

       Moştenirea lui Highlander de Hildie McQueen

      Asistentul Farmacistului de Sandra Sookoo

       Rapsodie și Răzvrătire de Aubrey Wynne

      Un vânător, o vrăjitoare și o scorpie de Leona Bushman

      Destiny's Duchess de Gemma Blackwood

      Fermecarea Pungașului de Dawn Brower

      Fermecarea Marchizului de Madeline Martin

      Sărutul lui Grimoire de Torie James

      Destinată Ducelui de Christina McKnight

      Captarea dragostei unei doamne de Tammy Andresen

      Uneori se întâmplă lucruri rele asupra cărora nu ai nici un control. Când treci printr-o situație dificilă încearcă să vezi partea pozitivă și păstrează speranța că soarta va restabili echilibrul. Nimeni nu a spus că viața va fi ușoară, și pentru unii este ca o bătălie după altă bătălie. Această carte este pentru toți ceea ce se luptă cu ceva. Nu avem nici o bucurie, și totuşi, mergem mai departe. Perseverenţa și puterea sunt ceea ce fac viața suportabilă. Mențineți-vă pe poziții și determinarea voastră de neclintit vă va ajuta să depășiți orice.

      Nota AUTORULUI

      Unele povești nu au un final fericit. Te frâng și sfârșești devastat de pierdere. Această carte îți va frânge inima, așa că pregăteşte-te de dezolare și deznădejde. În cuvintele editorului meu: ─ Mulțumesc că m-ai făcut să plâng, răutăcioaso!

      Seria de cărți Moştenirea Dăinuie este o colecție de poveşti despre descendenții unei familii persecutați în timpul vânătorii de vrăjitoare din Scoţia. Deși familia nu este reală, și cartea este de ficțiune,ceea ce li se întâmplă sunt lucruri prin care mulți au trecut începând cu secolul XVI.

      Deși povestea nu este una plină de bucurie, este significativă pentru a înțelege restul cărţilor din serie, mai ales prima, cea a Amandei Mariel. Sper să vă captiveze și să continuați cu restul de cărți din serie. La proiect participă autori talentaţi și vor crea niște povești uimitoare pentru voi toți.

      Mulțumiri

      Multe mulţumiri artistei coperți, Victoria Miller-nu am suficiente cuvinte pentru a-mi exprima aprecierea. Ești fantastică întotdeauna. De asemenea, vreau să îi mulțumesc lui Elizabeth Evans-pentru că face scrisul o plăcere. Îți mulțumesc pentru ajutor și pentru reviziuni.

      Mulțumiri speciale pentru toţi autorii care au lucrat cu mine la seria Moştenirea Dăinuie. Este minunat să lucrezi cu atât de mulți autori talentaţi. Eforturi ca acesta fac scrisul mult mai plăcut și provocator. Efortul și dedicaţia voastră sunt de apreciat.

      CAPITOLUL UNU

       Scoţia 1590

      Sorcha Dalais Creag își ţinea fiul Lachlan aproape în timp ce se plimbau agale de-a lungul câmpului care ducea spre stâncile Nord Berwickului. Dealurile verzi coborau spre o întindere stâncoasă și duceau la o plajă cu nisip de care se izbeau valuri în diverse nuanţe de albastru și alb. Respiră adânc, inspirând aerul proaspăt și bucurându-se de lucrurile simple din viața ei.

      Soarele strălucea pe părul roşu-auriu al lui Lachlan, scoțând în evidență nuanţele roșii ca focul. Îl moștenise de la ea, și o parte din ea era foarte bucuroasă. Asta îl făcea mai mult al ei, și deși părea egoist, spera că moștenise și alte lucruri de la ea. Harul ei îi oferea o înțelegere a oamenilor pe care altfel nu ar fi avut-o și îi arăta motivaţiile celor din jur. Această informație făcea posibil să îi poată ajuta pe cei care aveau nevoie de ea. Brian ura necesitatea ei de a oferi asistenţă celor în situații disperate. Își iubea soțul, dar uneori el nu o înţelegea. Empatia era înrădăcinată în sufletul ei. Nu o putea ignora nici dacă ar fi vrut.

      Brian era un om bun și le asigura o viață bună. Era al patrulea fiu al unui conte dar fără o moştenire. Puținii bani pe care îi avusese îi folosise să deschidă un magazin de marfă cu puțin din toate iar Sorcha se ocupa de produsele de farmacie. Aduna ierburi și le pregătea pentru vânzare în fiecare zi. O făcea să se simtă utilă chiar dacă la majoritatea oamenilor le era frică să fie văzuţi cumpărând ceva care ar fi putut fi asociat cu vrăjitoria.

      Sorcha nu putea să-și facă griji. Ar fi durut-o sufletul dacă nu i-ar fi ajutat. Simţea că era parte din harul ei și nu avea cum să fugă de el. Toți membrii familiei ei aveau un har special. Ea ajuta oamenii înțelegându-le emoțiile pentru a îi putea vindeca atât în interior cât și în exterior. Își asuma riscul de a fi numită vrăjitoare deoarece alternativa îi crea dureri de stomac.