Verloofd . Морган Райс

Читать онлайн.
Название Verloofd
Автор произведения Морган Райс
Жанр Книги про вампиров
Серия De Vampierverslagen
Издательство Книги про вампиров
Год выпуска 0
isbn 9781632914255



Скачать книгу

de eerste keer dat ze in deze tijd en op deze plaats geland waren, voelde Sam dat hij zich kon gronden. Hij had een goed richtingsgevoel en was zeker van zijn doel. Eindelijk voelde hij zich of hij op het goede spoor was.

      Hij probeerde aan te voelen of ze enig gevaar liep. Toen hij dat probeerde, kwam er niets uit de bus. Hij dacht aan de laatste keer dat hij haar gezien had in Parijs, net voor ze uit de Notre Dame vluchtte. Ze was met die man geweest—Caleb—en hij vroeg zich af of ze nog samen waren. Hij had Caleb maar een of twee keer ontmoet, maar hij had hem erg leuk gevonden. Hij hoopte dat Caitlin bij hem was en dat hij voor haar zorgde. Hij kreeg er een goed gevoel bij dat ze samen waren.

      Polly dook plotseling, zonder waarschuwing, naar beneden en raakte dichter bij de toppen van de daken. Ofwel gaf ze er niets om om Sam te volgen, of ze ging ervan uit dat hij dat gewoon zou doen. Dit ergerde Sam. Hij wilde dat ze hem zou hebben gewaarschuwd, of dat ze anders genoeg met hem inzat om hem een teken te geven dat ze naar beneden ging duiken. Toch was er een deel van hem dat aanvoelde dat ze ermee inzat. Was ze gewoon moeilijk aan het doen?

      Waarom trok hij zich dat eigenlijk aan? Was hij net zichzelf niet aan het vertellen dat hij op het moment niet geïnteresseerd was in meisjes?

      Sam dook lager naar beneden, naar haar niveau, en ze vlogen maar een paar meter boven de stad. Maar hij maakte er ook een punt van om af te wijken naar links, zodat ze zelfs nog verder van elkaar verwijderd vlogen. Ziezo, die zit, dacht Sam.

      Toen ze het centrum van de stad bereikte, werd Sam van zijn sokken geblazen. Deze tijd en plaats waren zo verschillend, zo anders dan wat hij ooit gezien of ervaren had. Hij was zo dicht bij de toppen van de daken dat hij bijna tot beneden kon reiken en ze aanraken. De meerderheid van de gebouwen was laag en slechts een paar verdiepingen hoog. Ze waren bedekt met wat op enorme hopen hooi of stro leek. De meeste gebouwen waren stralend wit geschilderd en werden omkaderd door bruine lijnen. De kerken—enorm en uit marmer of kalksteen—rezen op uit het landschap en domineerden hele huizenblokken. Hier en daar waren er een paar andere grote bouwwerken die leken op paleizen. Waarschijnlijk, zo dacht hij, waren het residenties voor de Koninklijke familie.

      De stad werd verdeeld door een grote rivier waarover ze nu aan het vliegen waren. De rivier bruiste van het verkeer— er waren boten met alle vormen en maten—en terwijl hij naar de straten keek, zag hij dat ze ook bruisten van het leven. In feite kon hij niet geloven hoe ze op elkaar gepakt zaten. Er waren overal mensen die zich van hier naar daar haastten. Hij kon zich niet voorstellen waarom ze zich zo nodig moesten haasten. Het was niet alsof ze internet hadden, of e-mails, of faxen, of zelfs telefoons.

      Maar, andere delen van de stad waren relatief rustig. De stoffige straten, de rivier en al de schepen zorgen voor een rustig gevoel. Er waren geen racende auto’s, bussen, claxons, vrachtwagens of motoren die lawaai maakten. Alles was relatief rustig.

      Dat wil zeggen, totdat er een plotseling gebrul de kop opstak.

      Sam draaide zijn hoofd en dat deed Polly ook.

      Daar, bij de zijkant, zagen ze een groot stadion. Het was gebouwd in een perfecte cirkel en verschillende verdiepingen hoog. Het deed hem denken aan het Romeinse Colosseum, maar veel kleiner.

      Vanuit zijn vogelperspectief, leek het of er een grote diersoort in het midden stond die rondrende, terwijl op hun beurt vele kleine dieren daar weer rond liepen. Hij kon niet echt uitvissen wat het was, maar hij kon zien dat het stadion helemaal volgepakt was met duizenden mensen die allemaal rechtstonden op hun benen, terwijl ze juichten en brulden.

      Hij voelde opeens een tinteling in zijn lichaam terwijl hij aan het kijken was. Niet omdat hij wist was het was. Maar omdat hij plots de aanwezigheid van Caitlin daar voelde. Heel sterk.

      Конец ознакомительного фрагмента.

      Текст предоставлен ООО «ЛитРес».

      Прочитайте эту книгу целиком, купив полную легальную версию на ЛитРес.

      Безопасно оплатить книгу можно банковской картой Visa, MasterCard, Maestro, со счета мобильного телефона, с платежного терминала, в салоне МТС или Связной, через PayPal, WebMoney, Яндекс.Деньги, QIWI Кошелек, бонусными картами или другим удобным Вам способом.

/9j/4R6jRXhpZgAASUkqAAgAAAANAA8BAgAGAAAAqgAAABABAgAOAAAAsAAAABIBAwABAAAAAQAA ABoBBQABAAAAvgAAABsBBQABAAAAxgAAACgBAwABAAAAAgAAADEBAgAmAAAAzgAAADIBAgAUAAAA 9AAAAD4BBQACAAAACAEAAD8BBQAGAAAAGAEAABECBQADAAAASAEAABMCAwABAAAAAgAAAGmHBAAB AAAAYAEAACQEAABDYW5vbgBDYW5vbiBFT1MgMzBEAID8CgAQJwAAgPwKABAnAABBZG9iZSBQaG90 b3Nob3AgRWxlbWVudHMgMTIuMCBXaW5kb3dzADIwMTU6MDk6MDMgMTg6MTk6MjgAOQEAAOgDAABJ AQAA6AMAAEAAAABkAAAAIQAAAGQAAAAVAAAAZAAAAEcAAABkAAAADwAAAGQAAAAGAAAAZAAAACsB AADoAwAASwIAAOgDAAByAAAA6AMAABsAmoIFAAEAAACqAgAAnYIFAAEAAACyAgAAIogDAAEAAAAD AAAAJ4gDAAEAAAD6AAAAAJAHAAQAAAAwMjIxA5ACABQAAAC6AgAABJACABQAAADOAgAAAZEHAAQA AAABAgMAAZIKAAEAAADiAgAAApIFAAEAAADqAgAABJIKAAEAAADyAgAAB5IDAAEAAAADAAAACZID AAEAAAAQAAAACpIFAAEAAAD6AgAAhpIHAAgBAAACAwAAAKAHAAQAAAAwMTAwAaADAAEAAAABAAAA AqAEAAEAAAB4BQAAA6AEAAEAAABcBwAADqIFAAEAAAAKBAAAD6IFAAEAAAASBAAAEKIDAAEAAAAC AAAAAaQDAAEAAAAAAAAAAqQDAAEAAAAAAAAAA6QDAAEAAAAAAAAABqQDAAEAAAAAAAAAAKUFAAEA AAAaBAAAAAAAAAEAAAAeAAAAOAAAAAoAAAAyMDExOjA3OjIxIDEwOjE1OjQ1ADIwM