Verloofd . Морган Райс

Читать онлайн.
Название Verloofd
Автор произведения Морган Райс
Жанр Книги про вампиров
Серия De Vampierverslagen
Издательство Книги про вампиров
Год выпуска 0
isbn 9781632914255Скачать книгу

n>

      

      Verloofd

      (boek #6 van De Vampierverslagen)

      morgan rice

      Over Morgan Rice

      Morgan Rice is de #1 bestverkopende en USA Today bestverkopende auteur van de epische fantasy serie DE TOVENAARSRING, die uit zeventien boeken bestaat; de #1 bestverkopende serie DE VAMPIER DAGBOEKEN, bestaande uit elf boeken; de #1 bestverkopende serie DE SURVIVAL TRILOGIE, een post-apocalyptische thriller bestaande uit twee boeken; en de nieuwe epische fantasy serie KONINGEN EN TOVERNAARS. Morgans boeken zijn verkrijgbaar in audio en print edities, en vertalingen zijn verkrijgbaar in meer dan 25 talen.

      VERANDERD (Boek #1 van de Vampierverslagen), ARENA EEN (BOEK #1 van de Overlevingstrilogie), DE OPKOMST VAN DE DRAKEN (Boek #1van de Koningen En Tovenaars), en EEN ZOEKTOCHT VAN HELDEN (Boek #1 van De Tovenaarsring) zijn allemaal gratis te downloaden!

      Morgan hoort graag van je, dus breng gerust een bezoekje aan www.morganricebooks.com om je in te schrijven voor de nieuwsbrief, een gratis boek te ontvangen, gratis giveaways te ontvangen, de gratis app de downloaden, op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, en via Facebook en Twitter in contact te blijven!

      Lof voor DE VAMPIERVERSLAGEN

      “Rice trekt je meteen in het verhaal en laat je niet meer los, omdat de kwaliteit van haar beschrijvingen die van een eenvoudige beschrijving van de scènes overschrijden… Goed geschreven en leest razendsnel weg.”

      --Black Lagoon Reviews (over Veranderd)

      “Een ideaal verhaal voor jonge lezers. Morgan Rice geeft er een erg interessante draai aan… Verfrissend en uniek. De serie draait om één meisje… een buitengewoon meisje!...Makkelijk te lezen, maar met een extreem hoog tempo. Ouderlijk toezicht geadviseerd”

      --The Romance Reviews (over Veranderd)

      “Greep mijn aandacht vanaf het begin en liet die niet meer los… Dit verhaal is een geweldig avontuur met een hoog tempo en vol actie, meteen vanaf het begin. Je zult geen enkel saai moment tegenkomen.”

      --Paranormal Romance Guild (over Veranderd)

      “Boordevol actie, romantiek, avontuur en spanning. Zorg dat je dit boek in handen krijgt en word steeds weer opnieuw verliefd.”

      --vampirebooksite.com (over Veranderd)

      “Een geweldige verhaallijn, en dit is écht het type boek dat je ‘s avonds maar moeilijk neer kunt leggen. Het einde was een cliffhanger die zó spectaculair is dat je meteen het volgende boek wilt lezen, zodat je erachter komt hoe het verdergaat.”

      --The Dallas Examiner (over Geliefd)

      “Een boek dat zich kan meten met TWILIGHT en VAMPIRE DIARIES, en dat ervoor zorgt dat je het in één ruk uit wilt lezen. Als je van avontuur, liefde en vampiers houdt, is dit een boek voor jou!”

      --Vampirebooksite.com (over Veranderd)

      “Morgan Rice bewijst opnieuw dat ze een extreem getalenteerde verhalenvertelster is… Dit boek spreekt een breed publiek aan, waaronder jongere fans van het vampiers/fantasygenre. Het eindigt met een onverwachte cliffhanger waar je versteld van zult staan.”

      --The Romance Reviews (over Geliefd)

      Boeken van Morgan Rice

      KONINGEN EN TOVENAARS

      DE OPKOMST VAN DE DRAKEN (Boek #1)

      DE OPKOMST VAN DE HELDHAFTIGE (Boek #2)

      DE ZWAARTE VAN EER (Boek #3)

      THE SORCERER’S RING (DE TOVENAARSRING)

      EEN ZOEKTOCHT VAN HELDEN (Boek #1)

      EEN MARS VAN KONINGEN (Boek #2)

      EEN LOT VAN DRAKEN (Boek #3)

      EEN SCHREEUW VAN EER (Boek #4)

      EEN GELOFTE VAN GLORIE (Boek #5)

      EEN AANVAL VAN MOED (Boek #6)

      EEN RITE VAN ZWAARDEN (Boek #7)

      EEN GIFT VAN WAPENS (Boek #8)

      EEN HEMEL VAN SPREUKEN (Boek #9)

      EEN ZEE VAN SCHILDEN (Boek #10)

      EEN BEWIND VAN STAAL (Boek #11)

      EEN LAND VAN VUUR (Boek #12)

      EEN HEERSCHAPPIJ VAN KONINGINNEN (Boek #13)

      EEN EED VAN BROEDERS (Boek #14)

      EEN DROOM VAN STERVELINGEN (Boek #15)

      EEN STEEKSPEL VAN RIDDERS (Boek #16)

      HET GESCHENK VAN DE STRIJD (Boek #17)

      DE SURVIVAL TRILOGIE

      ARENA EEN: SLAVERSUNNERS (Boek #1)

      ARENA TWEE (Boek #2)

      DE VAMPIER DAGBOEKEN

      VERANDERD (Boek #1)

      GELIEFD (Boek #2)

      VERRADEN (Boek #3)

      VOORBESTEMD (Boek #4)

      BEGEERD (Boek #5)

      VERLOOFD (Boek #6)

      GEZWOREN (Boek #7)

      GEVONDEN (Boek #8)

      HERREZEN (Boek #9)

      VERLANGD (Boek #10)

      VOORBESCHIKT (Boek #11)

img1.jpg img2.jpg

      Luister naar DE VAMPIERVERSLAGEN in audioboek formaat!

      Auteursrechten © 2012 door Morgan Rice

      Alle rechten voorbehouden. Behalve zoals toegestaan onder de Copyright Act uit 1976 in de VS, mag geen enkel deel van deze publicatie worden gereproduceerd, verspreid of uitgezonden worden in welke vorm en door welk middel dan ook, of opgeslagen in een database of terugzoeksysteem, zonder toestemming vooraf van de auteur.

      Dit e-book is uitsluitend voor uw persoonlijke amusement uitgegeven. Dit e-book mag niet worden doorverkocht of weggegeven aan andere mensen. Als u dit boek met een andere persoon wilt delen, koop dan alstublieft een ander exemplaar voor elke ontvanger. Als u dit boek leest, en het niet gekocht heeft, of het niet uitsluitend voor uw eigen gebruik is aangeschaft, stuur het dan alstublieft terug en koop uw eigen exemplaar. Bedankt voor het respect voor het harde werk van deze auteur.

      Dit werk is fictie. Namen, karakters, bedrijven, organisaties, plaatsen, gebeurtenissen en incidenten zijn óf het product van de geest van de auteur óf worden gebruikt in een fictionele context. Elke gelijkenis op echte personen, levend of dood, is volledig toevallig.

      Omslagmodel: Jennifer Onvie. Omslagfotograaf: Adam Luke Studios, New York. Make-up specialist voor de omslag: Ruthie Weems. Wanneer u een van deze kunstenaars wilt contacteren, gelieve dan contact op te nemen met Morgan Rice.

       HOOFDSTUK EEN

       HOOFDSTUK TWEE

       HOOFDSTUK DRIE

       HOOFDSTUK VIER

       HOOFDSTUK