Восьма звичка. Від ефективності до величі. Стівен Р. Кові

Читать онлайн.
Название Восьма звичка. Від ефективності до величі
Автор произведения Стівен Р. Кові
Жанр Зарубежная образовательная литература
Серия
Издательство Зарубежная образовательная литература
Год выпуска 2004
isbn 978-617-12-3282-2, 978-617-12-3283-9, 978-617-12-2563-3, 978-0-7432-8793-7



Скачать книгу

обить величезний концептуальний стрибок і знайомить нас з ідеями та практичним досвідом, які матимуть глибокий вплив на життя нас усіх. „Восьма звичка“ – це дивовижне чтиво, тріумф духу і, на мій погляд, найважливіша праця Кові».

Воррен Бенніс, почесний професор кафедри менеджменту Університету Південної Каліфорнії; автор книжки «Як стати лідером» (On becoming a Leader) і співавтор книжки «Молоді розумники і дідугани: як епоха, цінності і визначні моменти формують лідерів» (Geeks and Geezers: How Era, Values, and Defining Moments Shape Leaders)

      «Мистецтво досягати результатів у великих компаніях – це рідкісне вміння, і ця книжка розповідає, як цьому навчитися. Наведені тут поради стануть безцінними для лідерів, які намагаються зробити свої компанії дієвішими».

Кевін Роллінз, президент і виконавчий директор корпорації Dell

      «Протягом багатьох років я використовував поради із „Семи звичок“, керуючи компанією. Я просто мусив прочитати „Восьму звичку“. А зробивши це, відчув абсолютну наснагу. „Восьма звичка“ – це справжній шедевр, обов’язковий для прочитання. Дотримання цих засад особистого й організаційного лідерства вивільняє людський геній і надихає на вагоміші звершення і досягнення надзвичайного рівня послуг і задоволення ними. Я даруватиму цю книжку всім моїм колегам як обов’язкове чтиво для майбутніх звершень».

Горст Шульце, колишній президент і головний операційний директор готельної мережі Ritz-Carlton

      «Стів Кові віддавна є незмінним порадником для тих, хто прагне вдосконалити себе. „Восьма звичка: від ефективності до величі“ показує нам, як саме реалізуватися в житті та досягати перемог».

Стів Форбс, президент і виконавчий директор компанії Forbes і головний редактор журналу Forbes

      «Сподіваюся, Стівен напише ще з десяток книжок. Але навіть якщо він цього не зробить, „Восьма звичка“, безумовно, вінчатиме досягнення його життєвої діяльності. Нехай мільйони мільйонів людей в усьому світі прочитають цю книжку, поділяться своїми думками з іншими й рішуче візьмуть до рук віжки свого життя!»

Том Пітерс, автор книжки «Уявіть собі: переваги бізнесу в епоху занепаду» (Re-Imagine: Business Excellence in a Disruptive Age)

      «Ця дивовижна нова книжка, „Восьма звичка: від ефективності до величі“, дає ключ для відкриття чудового дарунку – величі у кожному з нас. Ця книжка показує той самий високий стандарт, який Стівен Кові продемонстрував у „Семи звичках надзвичайно ефективних людей“».

Джон Р. Вуден, заслужений тренер баскетбольної команди Каліфорнійського університету в Лос-Анджелесі і автор книжки «Мої особисті досягнення» (My Personal Best)

      «Стівен Кові продовжує нас дивувати. У цій книжці він заохочує читачів зробити ще один величезний крок до усвідомлення величі, присутньої у нас самих та в інших людях. Насправді, його „Восьма звичка“ – це принципи лідерства, що існують поза часом і ґрунтуються на повазі до особистості, а це безумовна істина, втрачена світом, який усе частіше ставиться до людей як до чогось трохи більшого, ніж засоби виробництва. В умовах глобалізації ринку, з його, на перший погляд, нескінченними зв’язками, Стівен допомагає нам виявити і прославити унікальну велич багатьох людей, з якими ми стикаємося щодня. Як керівник 120 000 талановитих особистостей у близько 150 країн світу, я ціную ці відмінні від інших засади лідерства, якими щедро ділиться цей освічений чоловік».

Вільям Парретт, генеральний директор компанії Deloitte Touche Tohmatsu

      «Завдяки книжці „Восьма звичка“ Стівен Кові підносить лідерство на новий, вражаючий рівень. Це книжка, яку варто прочитати всім, хто прагне стати лідером».

Арун Ганді, президент Інституту толерантності імені М. К. Ганді

      «Великі лідери усвідомлюють і визнають цінність людей. Вони не тільки вислуховують думки інших, а й прагнуть їх почути. Вони роблять усе, аби кожен член їхньої команди мав змогу зробити вагомий внесок у загальну справу. Вони вбачають свій найважливіший обов’язок як лідера у розвитку людей, створенні умов для їхнього професійного росту і підтримці їхнього запалу для цілковитого розкриття особистого потенціалу. Такий підхід віддавна є нашою філософією в компанії Marriott, оскільки ми віримо, що, якщо ми добре піклуємося про своїх підлеглих, то вони будуть добре піклуватися про наших клієнтів. Стівен Кові ділиться цією філософією, і його книжка „Восьма звичка: Від ефективності до величі“ – це чудовий порадник щодо того, як стати сильнішим, ефективнішим і по-справжньому натхненним лідером».

Дж. В. Маріотт-молодший, голова ради директорів і генеральний директор корпорації Marriott International

      «Як завжди, Стівен Р. Кові блискуче сконцентрувався на предметі, що надихає і водночас допомагає виконати роботу. „Восьма звичка“ – душевний спокій і зосередженість на головному – відіграє неоціненну роль».

Рем Чаран, автор книжки «Що хочуть сказати вам генеральні директори» (What the CEO Wants You to Know) і співавтор книжки «Виконання: наука досягнення цілей» (Execution: The Discipline of Getting Things Done)

      «Понад десять років після видання „Семи звичок надзвичайно ефективних людей“ я чекав на завершення чергового етапу роботи