Kristallide võnked. Kristallide, eeterlike õlide ja õietilkade kasutamine heaolutunde suurendamiseks. Kerry Nelson Selman

Читать онлайн.
Название Kristallide võnked. Kristallide, eeterlike õlide ja õietilkade kasutamine heaolutunde suurendamiseks
Автор произведения Kerry Nelson Selman
Жанр Здоровье
Серия
Издательство Здоровье
Год выпуска 2016
isbn 9789949969302



Скачать книгу

p>

      Kristallide võnked. Kristallide, eeterlike õlide ja õietilkade kasutamine heaolutunde suurendamiseks

      Eessõna

      Lugedes raamatut “Kristallide võnked”, nautisin selle lihtsust, soojust, ehedust ja ausust.

      Mind vaimustavad kõik allikad, mis pakuvad lisaks informatsioonile võimalust omandada uusi oskusi. Mulle meeldib õppimisel näe-vaata-tunne-tee meetod ning eriti meeldib mulle kõik, mida saab kergesti kasutusele võtta ja otsekohe rakendada. See raamat meeldib kõigile, kes tunnevad huvi kristallide, aroomiteraapia, õietilkade, tervendamise ning keha ja vaimu kui terviku vastu. Raamatus on ootel ohtralt kasulikku informatsiooni ning seda on kerge lugeda.

      Kerry pühendunud armastus planeedi Maa, ürtide ja taimede vastu tuleb tema sule all elavalt ilmsiks. Ja kas see saakski teisiti olla? Kui nimetada vaid mõnda inimest, siis tema ema, kellel olid selgeltnägijavõimed, kasvatas ravimtaimi; tema vanaema kasvatas ja kogus ravimtaimi ning valmistas nendest omaenda segusid ja kreeme; tema vanavanaema tõi sideme ürgsete loodusjõududega kaasa Iirimaalt; tema vanavanaisa oli puuviljaaednik ja puukoolipidaja. Niisiis on see tal “veres”. Samuti paelub teda keltide ja druiidide ajalugu.

      Kerry on paljulugenud inimene ning rohkesti õppinud ebaõnnestumistest ja karmist elukoolist. Tema soov muutuda, kohanduda, kasvada ning õppida oma vigadest ja kogemustest on viinud ta ühe imelise paiga lävele.

      Kerryst on aastate jooksul kujunenud õpetajate suunamisel ja õhutamisel tõsine otsija ning tänu oma uurimistööle on ta leidnud mooduse, kuidas ühendada väärtuslikke allikaid viisil, mis täiendab ja sünteesib suuremat osa sellest, mida ta on õppinud. Viimasel aastakümnel on ta osalenud paljudel kursustel ja need lõpetanud, mis on minu arvates kiirendanud ta arengut, oskuste rakendamist ja valmisolekut meeleldi oma teadmisi jagada. Ta on õppinud eristama, mis on hoolimine, hoolitsemine ja möönmine.

      “Kristallide võnkeid” lugedes tundsin sügaval sisimas igatsust hellituste ja vajadust hoolitsuse järele. Tahtsin kohe alustada ja mõned Kerry kombinatsioonid järele proovida. Tekkis tunne, nagu oleks raamat ennast minu poole sirutanud ja mulle öelnud, et nüüd on aeg olla kodus – aeg möönda ja aeg loovutada, kusjuures see kodu on varjatud seesmine saladus, mis asub kaugel välise ja ainelise mina piiride taga.

      Jää truuks oma minale, sinu sisimas ootab avastamist peidetud aare. On aeg olla olemas. Alkeemik kutsub meid koju. Ta on lõpuks kohale jõudnud.

Margot Deepã Slater (nüüd Margotdeepã Slater-Oliphant)Newlife Reiki Seichimi loojaMerimbula, Uus-Lõuna-WalesAustraalia

      Tänu- ja tunnustusavaldused

      Südamlik tänu kõigile neile pereliikmetele, sõpradele, õpetajatele ja nõu-andjatele, kes on kaasa aidanud mu arengule ning aeg-ajalt kõndinud koos minuga mööda mu vaimset ja kogemuslikku rada. Ma olen tänulik kõigile neile, kes on kulutanud aega, et jagada minuga oma andeid, harrastusi ja õpetusi, mis on andnud mulle teadmisi, innustanud ja aidanud praegust elukogemust omandada. Minu elu on olnud rikas nii sündmuste kui ka kogemuste poolest ja ma poleks tahtnud ühestki neist ilma jääda!

      Olen olnud uurija keerukal teekonnal, kuigi oleksin võinud valida otsema raja; olen olnud rändaja, kuigi võinuksin olla kihutaja; olen visalt kannatanud vaimset ja emotsionaalset piina, kuna ei teadnud, et võin kõigel lihtsalt minna lasta; olen pillerkaaritades pidutsenud, nautides iga hetke, ent see rikkalik elukangas, mille olen kudunud, kuulub ainuüksi mulle ja on mind hästi teeninud, sest on toonud mu siia. Kui ma poleks olnud seal, ei saaks ma olla siin; ma armastan paika, kus olen, ning ootan täis vaimustust, kuhu edasi liigun.

      Jumala juhatus, armastus ja inspiratsioon toidavad, hooldavad, toetavad ja kosutavad mind pidevalt ja tingimusteta; Vaim on alati kohal, voolates minu juurde, läbi minu ja minust välja – ma avaldan piiritut tunnustust ja tänu teadmise eest, et olen nüüd selles osaline. Annid on lõputud, vabadus hämmastav ning armastus ja valgus võimsad nagu majakas, mis toob mind tagasi siia, kus soovin olla. Ma soovin olla keset elu imet: siin ma puhken õitsele ning saan aidata teisi olla, kuidas iganes ja kes iganes nad soovivad olla. Me kõik särame nii eredalt.

      Samuti olen sügavalt tänulik vankumatu, piiritu ja tingimusteta armastuse, kannatlikkuse ja toetuse eest abikaasa Garyle, kes alati julgustab mind lendu tõusma ja kunagi ei kahtle selles, kas ma suudan. See on õnnistus, et olen saanud oma elukogemust temaga jagada.

Kerry Nelson Selman

      Sissejuhatus

      Me ei saa kunagi kindlad olla, millised olid need esimesed hetked, mil jõudsime mingi uue teadmiseni. Minu teadlikkus emakese Maa sünergiliselt ühendatud andidest on toonud mind koju imede paika – paika, kus kogen sidet Vaimuga. See on koht, kuhu tunnen end kuuluvat ja kus nüüd olen otsustanud olla.

      Sünergiliselt ühendatud annid planeedilt Maa ja väljastpoolt seda aitavad meil edeneda, kui tegeleme enese eest vastutuse võtmise, enesemääramise, – austuse ja – väärikusega. Me tajume, et meil on õigus olla just need, kes oleme otsustanud olla; me saame tunda end kindlana ja hoituna ning olla tänulikud lõputute andide eest, mis on meile kättesaadavad. Meile on määratud edukad olla, selles pole mingit kahtlust.

      Ma soovin teiega jagada meie uut võimalust olla ühenduses kõiksusega, et nautida paremat tervist ja suuremat heaolutunnet. See võimalus põhineb üksnes vibratsioonil, mida meil on võimalik tajuda näiteks armastava südame või reikipraktiku käte kaudu. Sünergilised kombinatsioonid, millest juttu teen, on mulle suureks abiks olnud nii nõustamistöös teiste tervise ja heaolu edendajana kui ka osana minu enda igapäevastest harjutustest. See informatsioon on mõeldud lisana meie seni kogutud teadmiste varamusse; see ei asenda ega heida kõrvale muid meetodeid, mis paljudele hästi mõjuvad.

      Maapinnast pärit kivimite ning taimedest saadud eeterlike õlide ja essentside tarvitamine võib aidata meil osa saada Gaia ürgsest jõust, et kohanduda ja kooskõlastuda emakese Maaga. Pole juhus, et meie kõigi kehad koosnevad täpselt samadest elementidest nagu Maa. Teadmine, et meie füüsilised kehad on nii-öelda “mullast võetud”, äratab sageli uudishimu ja austuse nende andide vastu, mis meid toetavad ja ümbritsevad.

      Kui sobitame kristallide ja kristalliessentside võnked teatavate eeterlike õlide ja õietilkade võngetega ning laseme seejärel mõjuda koos oma kõrgema mina, peainglite ja Vaimu vibratsioonidega, anname tõepoolest endale loa avaneda ja vastu võtta Maa ja kõiksuse rikkalikke ande. Ma lisan igale kombinatsioonile valitud peaingli, sest need inglid esindavad jumalikkuse erinevaid aspekte. Tegevus on lihtne ja selle käik kerge ning lõbus: puhastage ja poleerige kristalle eeterliku õliga, valige endale sobiv kristall ja õieessentsi-segu, hingake eeterliku õli aroomi sisse kas salvrätilt või aroomilampi kasutades ning mediteerige oma kiviga. Igapäevatoimetusi tehes kandke võitud kivikest kaasas, mähituna tasku- või salvrätti, millele on tilgutatud paar tilka õli, ning hingake soovi korral aeg-ajalt seda kristalliga laetud eeterliku õli aroomi. Te võite sobivat aroomiõli natuke ka nahale hõõruda, et hellitada keha ja vaimu ning nautida kogu päeva imelisi rahustavaid hetki, mida pakuvad toetav side kõiksusega ja suurenenud teadlikkus sellest. Maagia peitub selle kombinatsiooni sünergias.

      Kombinatsioonide kirjeldustele lisatud lood põhinevad mu isiklikel eluvõitlustel ja paljudel imehetkedel. Me kõik oleme väga keerukad olendid ja igaüks meist on erakordselt loov – me oskame luua suuri rõõme, kuid veel sagedamini loome täiesti mittevajalikke võitlusi, püüdes kõike valitseda ja korraldada. Elu saaks ja peaks olema lihtne, kuid – nagu ma väga tihti oma klientidelt kuulen – lihtne ei tundu alati kerge.

      Väga sageli me mõistame, mis meile ei sobi, ja võtame vastu otsuse teha positiivne muutus, kuid seejärel püüame selle täpset kulgu manipuleerida ja juhtida, mis toob kaasa veel rohkem võitlusi ning vältimatult ka masendust ja pettumust. Mina olen olnud väga osav mittetäidetavate ajakavade koostaja ning tõstnud latti pidevalt kõrgemale – seega olen olnud äärmiselt loov ja edukas ka iseenda tegevuse saboteerimisel.

      Siiski on see vaid üks paljudest loovatest annetest, mille õnneliku omanikuna ennast teadvustan. Me kõik võime olla väga andekad mõtete ja tegude poolest, mis ei tule meile kasuks, seepärast jagan teiega avatult mõnd oma kogemust, lootuses, et ka teie kogete samu teadvustamis- ja mõistmishetki. Need ahaa-hetked julgustavad uurima Maa ja Vaimu andide-vahendite sünergilisi kombinatsioone,