Comunicació NoViolenta. Marshall B. Rosenberg

Читать онлайн.
Название Comunicació NoViolenta
Автор произведения Marshall B. Rosenberg
Жанр Сделай Сам
Серия
Издательство Сделай Сам
Год выпуска 0
isbn 9788412027006



Скачать книгу

ection>

      Comunicació NoViolenta Un llenguatge de vida

      3.ª edició ampliada

      MARSHALL B. ROSENBERG

image

      © de l’edició en català:

       2019 EDITORIAL ACANTO S.A.

       Comtes Alba de Liste, 8 - 08188 Vallromanes

      Barcelona - Tel. 935 729 701

      www.editorialacanto.com

      Títol de l’edició original:

       Nonviolent Communication, a Language of Life - 3rd Edition © 2015 PuddleDancer Press

      Traducció: Marc Guarro López

      Disseny i maquetació: Estudi Gràfic Vicenç Prims, SL

      Revisió del contingut:

       Helen Adamson. Formadora en CNV certificada

      per The Center for Nonviolent Communication

      www.compartirlacnv.com

      Constanza Echevarría Arévalo. Formadora en CNV certificada

      per The Center for Nonviolent Communication

      [email protected]

      Francesc Bonada Vergara. Formador en CNV certificat

      per The Center for Nonviolent Communication

      www.rumbointerior.com

      ISBN: 9788412027006

       Dipòsit legal: B 23211-2019

      Imprès a Espanya

      Qualsevol forma de reproducció, distribució, comunicació pública o trans- formació d’aquesta obra només pot ser realitzada amb l’autorització dels seus titulars, amb excepció prevista per la llei. Dirigeixi’s a CEDRO (Centre Espanyol de Drets Reprogràfics) si necessita fotocopiar, escanejar o fer còpies digitals d’algun fragment d’aquesta obra: www.conlicencia.com, 93 272 04 47 / 91 702 19 70

      Coses que s’han dit sobre la Comunicació NoViolenta

      RELACIONS:

      “Les tècniques dinàmiques de comunicació de Marshall Rosenberg transformen conflictes potencials en diàlegs pacífics. Aprendrà a fer servir eines senzilles per reduir la tensió en les discussions i crear connexions compassives amb la família, els amics i les altres persones amb qui es relacioni.”

      JOHN GRAY, autor de Los hombres son de Marte, las mujeres son de Venus

      “La Comunicació NoViolenta pot canviar el món. I, el que és més important, li pot canviar la vida. La recomano amb moltíssim entusiasme.”

      JACK CANFIELD, autor de la sèrie Sopa de pollo para el alma

      “Marshall Rosenberg ens proporciona les eines més eficaces per promoure el desenvolupament de les relacions. La Comunicació NoViolenta connecta ànima amb ànima i crea molta sanació. És l’element que ens faltava en el nostre dia a dia.”

      DEEPAK CHOPRA, autor de Conocer a Dios i Cuerpos sin edad, mentes sin tiempo

      “Partint de converses que estaven destinades a acabar a les escombraries, vaig començar a fer servir aquestes tècniques i vaig acabar amb una experiència de connexió molt útil.”

      Ressenya a internet

      “Si vol ser escoltat i escoltar el que els seus éssers estimats diuen de debò, més enllà de les paraules, llegeixi aquest llibre. Li canviarà la vida.”

      Ressenya a internet

      “Rosenberg ha desenvolupat un mètode de comunicació senzill que ajuda a evitar que es desencadenin reaccions defensives, i, en comptes d’això, afavoreix l’entesa i l’acord. Aquest llibre és d’extraordinari valor en tota mena de relacions; sens dubte hauria de ser de lectura obligada per a tothom.”

      Ressenya a internet

      Transformació de conflictes:

      “La Comunicació NoViolenta és un dels processos d’aprenentatge més útils que conec.”

      WILLIAM URY, coautor de Obtenga el sí

      “En aquest llibre hi trobarà un llenguatge sorprenentment eficaç per expressar el que té al cap i al cor. És un procés essencial, concís i clar, formalment senzill i, encara que fer-lo servir en situacions difícils és tot un repte, els resultats són molt potents.”

      VICKI ROBIN, coautora de La bolsa o la vida

      “Marshall Rosenberg encarna l’activisme espiritual i a favor de la noviolència. Aplicant els conceptes que s’hi exposen, aquest llibre ajudarà el lector a fer que hi hagi més compassió al món.”

      MARIANNE WILLIAMSON, autora de Espera un milagro cada día

      i presidenta de Peace Alliance

      “La labor de Rosenberg, igual que la de Noam Chomsky, és intrínsecament radical, subverteix completament l’statu quo del nostre sistema de poder: entre nens i adults, entre entenimentats i psicòtics, entre els criminals i la llei. La distinció de Rosenberg entre l’ús protector i l’ús punitiu de la força hauria de ser de lectura obligada per a qualsevol persona involucrada en política exterior o que patrulli els carrers.”

      D. KILLIAN, reporter per a On the Front Line, Cleveland Free Times

      “Hem viscut moments traumàtics un cop i un altre, moments de por i de pànic, incomprensió, frustracions, decepcions i injustícies de tot tipus, sense cap esperança de poder-ne escapar, cosa que empitjora encara més les coses. La Comunicació NoViolenta ofereix una alternativa pacífica per posar fi a l’interminable conflicte de Ruanda.”

      THEODORE NYILIDANDI, Departament d’Afers Exteriors

      de Ruanda, Kigali (Ruanda)

      “En l’època actual, de discursos irrespectuosos i demagògia mesquina, els principis i pràctiques de la Comunicació NoViolenta són tan oportuns com necessaris per a la resolució pacífica dels conflictes: personals o col·lectius, nacionals o internacionals.”

      MIDWEST BOOK REVIEW, Taylor’s Shelf

      “Rosenberg explica com, en nombrosos conflictes, un cop els enemics han estat capaços d’escoltar les necessitats dels altres, poden connectar compassivament, trobar solucions i superar el que semblaven obstacles impossibles de salvar. Si vol conèixer noves maneres d’expressar-se amb més habilitat, li recomano encaridament aquest llibre perquè és clar i fàcil de llegir.”

      DANA LION, Buddhist Peace Fellowship, revista Turning Wheel

      “Un procés de comunicació senzill que deixa de banda l’estil competitiu, antagònic i generador de violència que ha ocupat la major part de la nostra vida. No té res a veure amb la idea que els humils heretaran la Terra ni amb convertir- se en una peça dòcil i amable de l’engranatge del nostre sistema jeràrquic i de control. L’obra aborda qüestions com l’ús protector de la força, la vulnerabilitat, el diàleg de cor a cor i la satisfacció de les necessitats de tal manera que sigui menys probable que ens en penedim.”

      Ressenya a internet

      “Com a professional de la resolució de conflictes, puc dir que aquest llibre posa en pràctica el que predica i que hi vaig trobar un enfocament que guia pas a pas, amb exercicis i exemples molt clars i fàcils de practicar.”

      Un lector de Maryland

      “No he llegit mai cap llibre sobre comunicació que sigui tan clar, directe i revelador com aquest. És sorprenentment fàcil de llegir, conté bons exemples i resulta un repte posar-lo en pràctica. Un veritable regal per