Книги про вампиров

Различные книги в жанре Книги про вампиров

Geliefd

Морган Райс

Caitlin en Caleb beginnen aan hun zoektocht naar het ene voorwerp dat de komende oorlog van vampiers en mensen kan tegenhouden: het verloren zwaard. Als een object uit vampiersverhalen, wordt er sterk getwijfeld over of dat voorwerp zelfs maar bestaat. Om ook maar enige hoop te hebben om het te vinden, moeten ze Caitlins afstamming herleiden. Is zij echt De Ene? Hun zoektocht begint met het vinden van Caitlins vader. Wie was hij? Waarom liet hij haar in de steek? Terwijl de zoektocht vordert, worden zij geschokt door wat ze uitvinden over wie ze echt is. Maar zij zijn niet de enigen die zoeken naar het legendarische zwaard. Het Zwarttijverbond wil het ook, en ze komen Caitlin en Caleb op het spoor. Erger nog, Caitlins broertje Sam blijft geobsedeerd met het vinden van zijn vader. Maar Sam merkt al snel dat hij er tot over zijn oren in zit, en dat hij midden in een vampiersoorlog terecht is gekomen. Zal hij hun zoektocht in gevaar brengen? De reis van Caitlin en Caleb neemt hen mee naar een scala aan historische plaatsen – van de Hudson-vallei tot Salem tot het hart van het historische Boston – de plaats waar heksen eens werden opgehangen op de heuvel van Boston Common. Waarom zijn deze plaatsen zo belangrijk voor het vampiersras? En wat hebben ze te maken met Caitlins afstamming, en met wie zij wordt? Maar misschien halen ze het niet eens. De liefde tussen Caitlin en Caleb bloeit op. En hun verboden liefde zou zomaar alles kunnen vernietigen dat ze willen bereiken…Boeken #2–#11 van DE VAMPIERSVERSLAGEN zijn nu ook beschikbaar! GELIEFD, het tweede boek van De Vampierverslagen, en is net zo goed als het eerste boek, VERANDERD, en zit boordevol met actie, romantiek, avontuur en spanning. Dit boek is een fantastische toevoeging aan de serie, en zal zorgen dat je meer van Morgan Rice wil. Als je het eerste boek leuk vond, koop dan dit boek, en word opnieuw verliefd. Dit boek kan gelezen worden als vervolg, maar Rice schrijft op zo’n manier dat je het eerste boek niet hoeft te kennen om dit prachtige deel te lezen. Vampirebooksite. com DE VAMPIERVERSLAGEN heeft een geweldig plot, en GELIEFFD is zeker een boek dat je maar moeilijk zult wegliggen. Het einde was een cliffhanger die zo spectaculair was dat je onmiddellijk het volgende deel wil kopen, om maar te kunnen lezen wat er gebeurt. Zoals je ziet, was dit boek een enorme stap voorwaarts in de serie, en krijgt het dus een volle 10. The Dallas Examiner In GELIEFD bewijst Morgan Rice opnieuw dat ze een extreem getalenteerde verhalenverstelster is… Het boek spreekt aan en is leuk, dus ik genoot er een stuk meer van dan van het eerste, en ik kan niet wachten op het volgende deel. The Romance Reviews

Gezworen

Морган Райс

In GEZWOREN (Boek #7 van de Vampierverslagen), bevinden Caitlin en Caleb zich in 1350 in het middeleeuwse Schotland, een tijd van ridders en schitterende wapenuitrustingen, van kastelen en krijgers, van de zoektocht naar de Heilige Graal waarvan gezegd wordt dat hij de sleutel bevat naar de echte onsterfelijkheid van de vampiers. Terwijl ze landen op de kust van het oude Eiland Skye, een afgelegen eiland aan de westkust van Schotland waar alleen de bovenste laag van de elite van de krijgers woont en traint, zijn ze door het dolle heen om Sam en Polly, Scarlet en Ruth, een mensenkoning en zijn krijgers en iedereen van de coven van Aiden terug te zien. Voor ze hun missie kunnen verderzetten naar de vierde en laatste sleutel, is voor Caleb en Caitlin de tijd gekomen om in het huwelijk te treden. In het meest fantastische kader dat Caitlin zich ooit kon wensen, wordt een uitgebreide vampierbruiloft gepland met daarbij inbegrepen, alle oude rituelen en ceremonies die erbij horen. Het is een huwelijk dat eens in een leven plaatsvindt en dat tot in de puntjes gepland werd door Polly en de anderen. Caitlin en Caleb zijn gelukkiger dan ze ooit geweest zijn. Tegelijkertijd worden Sam en Polly, tot hun eigen verrassing, steeds verliefder op elkaar. Terwijl hun relatie steeds verder groeit, verrast Sam Polly met een eigen eed. Polly verrast hem met haar eigen verrassende nieuws. Maar alles gaat niet zo goed als oppervlakkig gezien wel lijkt. Blake is opnieuw terug en zijn diepe liefde voor Caitlin kan, op de dag voor haar trouwdag, misschien wel haar verbintenis in gevaar brengen. Sera is ook terug en zweert dat ze zal kapotmaken wat ze zelf niet kan hebben. Scarlet is ook in gevaar wanneer de bron van haar sterke krachten onthuld wordt – samen met de onthulling van wie haar echte ouders zijn. Het ergst van al is dat Kyle ook terug in de tijd beland is en dat hij zijn oude beschermeling, Rynd, teruggevonden heeft en hem zal dwingen om zijn vaardigheid, de gedaanteverwisseling, te gebruiken om Caitlin en haar volk in de val te lokken en te doden. Wanneer ze in zijn goed uitgewerkte val trappen, verkeren Caitlin en de anderen zich in nog groter gevaar dan ooit. Het wordt een hele race om de laatste sleutel te vinden, vooraleer iedereen waarvan Caitlin houdt voor altijd uitgeroeid is. Deze keer zal ze de moeilijkste keuzes en opofferingen van haar leven moeten maken.

Verloofd

Морган Райс

In VERLOOFD (Boek #6 van de Vampierverslagen) gaan Caitlin en Caleb opnieuw terug in de tijd – deze keer naar het Londen van 1599. Londen in 1599 is een bruisende plek, gevuld met tegenstellingen: hoewel het aan de ene kant een verschrikkelijk verlichte plek is, in een gesofisticeerde tijd, waar toneelschrijvers zoals Shakespeare worden geboren, is het aan de andere kant ook een barbaarse en wrede tijd met dagelijkse openbare terechtstellingen, martelingen, en hoofden van gevangenen die op staken gespiesd worden. Het is ook een tijd van bijgeloof, en groot publiek gevaar, met een gebrek aan hygiëne, en de Builenpest verspreid zich in de straten, overgebracht door ratten. Caitlin en Caleb landen in deze omgeving, op zoek naar haar vader, naar de derde sleutel, voor het mythische schild dat de mensheid kan redden. Hun missie brengt hen door een wervelwind van de meest verbazingwekkende architectuur van middeleeuws Londen, door het Britse platteland en de meest adembenemende kastelen die je daar kunt vinden. Het brengt hen terug naar hartje Londen, waar ze misschien wel Shakespeare zelf ontmoeten, en live een van zijn toneelstukken bekijken. Het brengt hen naar een klein meisje met de naam, Scarlet, dat misschien hun dochter zou kunnen zijn. En terwijl de hele tijd de liefde van Caitlin voor Caleb dieper wordt, omdat ze eindelijk samen zijn – heeft Caleb misschien eindelijk het perfecte tijdstip gevonden om haar ten huwelijk te vragen. Sam en Polly zijn ook teruggereisd, en ze zitten vast in hun eigen reis, hun relatie wordt dieper, en ondanks zichzelf, kunnen ze het niet helpen om diepere gevoelens voor elkaar te koesteren. Toch verloopt alles niet zo goed. Kyle is ook teruggekomen, met zijn boosaardige handlanger, Sergei, en ze hebben beiden besloten om al het goede in Caitlins leven te vernietigen. Het wordt een race tot aan de finish, omdat Caitlin gedwongen wordt om een paar van de moeilijkste beslissingen in haar leven te nemen als ze iedereen wil redden die haar lief is, en haar relatie met Caleb redden – en het er levend vanaf brengen.

Битва за Аресал

И. Сказитель

Третья часть серии «Легенда о последнем закате». Кровавая Княжна пробудилась, она готовится к войне. Верховный Совет, сотрясаясь от страха за власть, пытается держаться как можно дальше от своих союзников. А враг уже рядом, возможно, даже ближе, чем казалось…

Коллекционер чудес

Лариса Петровичева

Если вы открыли в себе способности к некромантии и родители выгнали вас из дома, ни в коем случае не отправляйтесь в столицу. Если таинственный джентльмен предложит вам отгонять его кошмары – не соглашайтесь. И уж тем более не надо ехать с ним в далекий город, где вампиры, поднятые из могил местным чародеем, убивают невинных девушек. В противном случае вам повезет найти свою любовь, сокровища… и кое-что похуже.

Клыкастые страсти

Галина Гончарова

Что остается, когда теряешь самое дорогое? Только пытаться жить дальше. Но как быть, если неприятности сыплются, как из рога изобилия, а на помощь приходит самый желанный и опасный кровопийца города? Только принять его помощь и показать вампирам, что я тоже чего-то стою! А значит, берегись, клыкастая нечисть!

Морская ведьма

Екатерина Оленева

Зря вы верите в добрых волшебниц! Добро кончается там, где мужчины предают любовь, а женщины начинают мечтать о мести. Морская ведьма, дочь человеческой женщины и короля нагов, мечтает отомстить любовнику, предавшему её, отнявшему самое дорогое. Она находит могущественных союзников и, кажется, цель близка! Но принесёт ли отмщение счастье? Марихат знает одно – будущее всегда важнее прошлого. И она не собирается сдаваться.

Verraden

Морган Райс

De cliffhanger aan het einde van VERRADEN zal ervoor zorgen dat de lezer snakt naar meer, en VERRADEN krijgt dan ook een dikke 10: het heeft een heerlijk tempo en fantasierijk verhaal. The Dallas ExaminerIn VERRADEN (Boek #3 van De Vampierverslagen) ontwaakt Caitlin Paine uit een diep coma, en beseft ze dat ze veranderd is. Ze is nu een echte volbloedvampier en bezit allerlei nieuwe krachten, zoals vliegen en bovenmenselijke kracht. Caleb is nog steeds aan haar zijde en wacht geduldig tot ze bijkomt. Ze heeft nu alles dat ze had kunnen dromen. Tot het allemaal plotseling gruwelijk fout gaat. Caitlin is ontzet als ze Caleb met zijn ex-vrouw Sera ontdekt, en voor Caleb het uit kan leggen, stuurt Caitlin hem weg. Haar hart is gebroken en ze is in de war; ze wil het liefst sterven. Haar enige troost is haar wolfpup Rose. Caitlin vindt ook troost in haar nieuwe omgeving. Ze merkt dat ze op een verborgen eiland is geplaatst in de Hudsonrivier – Pollepel genaamd – bij een eliteverbond van tienervampiers, zowel jongens als meisjes. Met haar erbij zijn er 24 vampiers. Ze komt erachter dat dit een plaats is voor verstotelingen zoals zij, en ze ontmoet haar nieuwe beste vriendin Polly. Ze begint haar training in vechttechnieken van de vampierelite en ze realiseert zich dat ze eindelijk een plek heeft die ze thuis kan noemen. Maar er dreigt een vampieroorlog en haar broertje Sam is ontvoerd door Samantha. De kwaadaardige Kyle, die nu het mythische Zwaard te pakken heeft, is op oorlogspad en zal niet stoppen voor hij New York heeft uitgeroeid. Caitlin weet ondanks haar nieuwe thuis en ondanks haar nieuwe liefde – de mysterieuze vampier Blake – dat het een kwestie van tijd is voor haar lot haar roept. Ze is tenslotte nog steeds De Ene, en iedereen kijkt nog steeds naar haar om haar vader te vinden, en het andere wapen dat hen kan redden. Ze wordt verscheurd tussen haar nieuwe vrienden en haar blijvende gevoelens voor Caleb, en ze moet beslissen waar haar loyaliteit echt ligt, en of ze alles wil riskeren om hem te vinden en hem haar leven opnieuw te laten redden… VERRADEN is een geweldig nieuw deel in deze serie. Morgan Rice weet wat het beste is voor de serie. Het heeft een razend tempo en is gevuld met actie, liefde, spanning en intrige. Als je de eerste twee boeken niet hebt gelezen: lees ze snel en ga dan verder met VERRADEN! VampireBookSite VERRADEN bevat heerlijke romantiek, een sterk verhaal, veel actie en een moordend tempo. Morgan Rice tilt het verhaal naar een hoger plan. Er zitten zó veel verrassingen in dat je niet wilt stoppen met lezen tot je de laatste pagina hebt verslonden. The Romance Reviews

Prescelta

Морган Райс

E' un libro che può competere con TWILIGHT e VAMPIRE DIARIES, uno di quei libri che vi catturerà e vi farà leggere tutto in un fiato fino all'ultima pagina! Se siete tipi da avventura, amore e vampiri, questo è il libro che fa per voi!Vampirebooksite.com (su Tramutata) In PRESCELTA, la sedicenne Scarlet Paine si sforza di comprendere che cosa le sta accadendo, quando si sveglia e si rende conto che sta diventando un vampiro. Alienata da genitori e amiche, la sola persona a cui rivolgersi resta Sage, il misterioso ragazzo che è rapidamente diventato l'amore della sua vita. Nonostante questo però, Sage, la cui casa lei scopre essere sbarrata, sembra essere sparito. Scarlet, rimasta sola al mondo, non ha un posto dove andare, cerca le sue amiche e prova a riconciliarsi con loro. Tutto sembra essersi ricucito, e la invitano a unirsi a loro in un viaggio su un'isola abbandonata nell'Hudson—ma appena le cose le sfuggono di mano, e i veri poteri di Scarlet si rivelano, per questo le amiche ed i nemici diventano più confusi che mai. Blake, ancora interessato a lei, prova a rimediare. Sembra sincero, e Scarlet è confusa, mentre non sa ancora se stare con Blake o aspettare Sage, che sembra essere sparito. Quando finalmente Scarlet trova Sage, trascorrono il momento più romantico della loro vita, anche se una tragedia è imminente perchè Sage sta morendo e gli restano pochi giorni ancora da vivere. Nel frattempo, Kyle, tramutato nell'unico altro vampiro rimasto al mondo, è una furia sanguinaria, alla ricerca di Scarlet; Caitlin e Caleb si consultano con Aiden, e ognuno di loro s'imbarca in una diversa missione – Caleb deve fermare e uccidere Kyle, e Caitlin, alla celebre Biblioteca della Yale University, deve cercare l'antica reliquia che si dice essere la cura e lo strumento per uccidere definitivamente i vampiri. E' una corsa contro il tempo, e potrebbe essere troppo tardi. Scarlet sta cambiando rapidamente, a malapena in grado di controllare ciò che sta diventando, e Sage si sta avvicinando sempre di più al giorno della sua morte. Mentre la storia culmina in un turbinio di azione e scioccante, Scarlet sarà posta dinnanzi ad una scelta dall'enorme peso—che cambierà il mondo per sempre. Scarlet farà l'ultimo sacrificio per salvare la vita di Sage? Rischierà tutto ciò che ha per amore? Ricco di azione, amore, avventura e suspense. Mettete le mani su questo libro e ve ne innamorerete perdutamente. vampirebooksite.com (su Tramutata)

Школа Лысой горы. Мой прекрасный директор

Валентина Елисеева

В каждой сказке лишь доля сказки. Баба Яга, Кощей Бессмертный, русалки – оказывается, вполне реальные персонажи, и то, что нынешнее поколение людей не верит в их существование, ничуть не мешает им спокойно жить. Где? У подножия Лысой Горы, само собой! Вампиры, ведьмы, оборотни – кого там только нет! А главное – есть школа, в которой учатся очень необычные дети. А в школу приезжает самая обычная молодая учительница, которую врачи уже предупредили, что у нее вполне может быть наследственная шизофрения… Это сказка о реальной жизни российской глубинки и ее провинциальном своеобразии, немного о шпионах и о занятиях современной нечистой силы. И о том, как неразумно влюбляться в нечисть. Роман завершен, но возможно, у истории его героев когда-нибудь будет продолжение…