Verraden . Морган Райс

Читать онлайн.
Название Verraden
Автор произведения Морган Райс
Жанр Книги про вампиров
Серия De Vampierverslagen
Издательство Книги про вампиров
Год выпуска 0
isbn 9781632912770Скачать книгу

ion>Lof voor DE VAMPIERVERSLAGEN

      “VERRADEN is een geweldig deel van deze serie. Morgan Rice heeft echt gevonden wat goed is voor deze serie. Het tempo is hoog en het boek zit vol met actie, liefste, spanning en intrige. Als je de eerste twee boeken nog niet hebt gelezen, lees die dan en koop dan VERRADEN. Ik heb deze boeken op volgorde gelezen, maar elk van deze boeken is ook geschreven om apart gelezen te worden, dus zelfs als je de eerste twee niet hebt gelezen kun je VERRADEN lezen. Ik weet zeker dat je daarna toch de eerste twee zult kopen – ze zijn het allemaal waard om een keer gelezen te worden… of twee!”

--VampireBookSite

      "VERANDERD is een boek dat op kan tegen TWILIGHT en THE VAMPIRE DIARIES, en zorgt ervoor dat je tot de laatste letter door wilt lezen! Als je avontuur, liefde en vampiers zoekt, is dit het boek voor jou! "

--Vampirebooksite.com

      “Rice trekt je meteen vanaf het begin in het verhaal met een enorme beschrijvende kwaliteit die meer doet dan alleen de situatie schetsen….Goed geschreven en leest enorm snel weg, dus VERANDERD is een goed begin van een nieuwe vampierserie die zeker een hit wordt bij lezers die een licht, maar vermakelijk verhaal zoeken.”

--Black Lagoon ReviewsOver Morgan Rice

      Morgan Rice #1 bestsellerauteur van DE VAMPIERVERSLAGEN, een serie voor jongvolwassenen die bestaat uit elf boeken (en er worden nog meer delen geschreven); van de bestsellerserie DE OVERLEVINGSTRILOGIE, een post-apocalyptische thriller waarvan tot nu toe twee boeken zijn verschenen; en de #1 epische fantasy-bestsellerserie DE TOVENAARSRING, waarvan nu dertien boeken zijn verschenen (en er worden nog meer boeken geschreven).

      Morgans boeken zijn verkrijgbaar als audioboek en boekvorm, en er zijn vertalingen verkrijgbaar in het Duits, Frans, Italiaans, Spaans, Portugees, Japans, Chinees, Zweeds, Nederlands, Hongaars, Tsjechisch en Slowaaks (en er komen meer talen aan).

      VERANDERD (Boek #1 van De Vampierverslagen), ARENA EEN (BOEK #1 van de Overlevingstrilogie) en EEN ZOEKTOCHT VAN HELDEN (Boek #1 van De Tovenaarsring) zijn allemaal gratis te downloaden via Google Play!

      Morgan hoort graag van jullie, dus bezoek www.morganricebooks.com om je voor de nieuwsbrief in te schrijven, een gratis boek te ontvangen en gratis spullen te winnen, de gratis app te downloaden en daarmee het laatste, exclusieve nieuws te lezen. Volg haar ook op Facebook en Twitter om in contact met haar te blijven

Boeken van Morgan Rice

      DE TOVENAARSRING

      EEN ZOEKTOCHT VAN HELDEN (Boek #1)

      EEN MARS VAN KONINGEN (Boek #2)

      EEN LOT VAN DRAKEN (Boek #3)

      EEN EREKREET (Boek #4)

      EEN EED VAN EER (Boek #5)

      EEN AANVAL VAN MOED (Boek #6)

      EEN RITUEEL VAN ZWAARDEN (Boek #7)

      EEN SCHENKING VAN WAPENS (Boek #8)

      EEN LUCHT VOL SPREUKEN (Boek #9)

      EEN ZEE VAN SCHILDEN (Boek #10)

      EEN STALEN BEWIND (Boek #11)

      EEN LAND VAN VUUR (Boek #12)

      EEN HEERSCHAPPIJ VAN KONINGINNEN (Boek #13)

      EEN BROEDEREED (Boek #14)

      EEN DROOM VAN STERFELIJKEN (Boek #15)

      EEN STEEKSPEL VAN RIDDERS (Boek #16)

      DE OVERLEVINGSTRILOGIE

      ARENA EEN: SLAVENDRIJVERS (Boek #1)

      ARENA TWEE (Boek #2)

      DE VAMPIERVERSLAGEN

      VERANDERD (Boek #1)

      GELIEFD (Boek #2)

      VERRADEN (Boek #3)

      VOORBESTEMD (Boek #4)

      BEGEERD (Boek #5)

      VERLOOFD (Boek #6)

      GEZWOREN (Boek #7)

      GEVONDEN (Boek #8)

      HERREZEN (Boek #9)

      VERLANGD (Boek #10)

      VOORBESCHIKT (Boek #11)

Luister naar de serie DE VAMPIERVERSLAGEN in audioboekformaat!

      Auteursrecht © 2012 Morgan Rice

      Alle rechten voorbehouden. Behalve zoals toegestaan onder de Copyright Act uit 1976 in de VS, mag geen enkel deel van deze publicatie worden gereproduceerd, verspreid of uitgezonden worden in welke vorm en door welk middel dan ook, of opgeslagen in een database of terugzoeksysteem, zonder toestemming vooraf van de auteur.

      Dit e-book is uitsluitend voor uw persoonlijke amusement uitgegeven. Dit e-book mag niet worden doorverkocht of weggegeven aan andere mensen. Als u dit boek met een andere persoon wilt delen, koop dan alstublieft een ander exemplaar voor elke ontvanger. Als u dit boek leest, en het niet gekocht heeft, of het niet uitsluitend voor uw amusement is aangeschaft, stuur het dan alstublieft terug en koop uw eigen exemplaar. Bedankt voor het respect voor het harde werk van deze auteur.

      Dit werk is fictie. Namen, karakters, bedrijven, organisaties, plaatsen, gebeurtenissen en incidenten zijn óf het product van de geest van de auteur óf worden gebruikt in een fictionele context. Elke gelijkenis op echte personen, levend of dood, is volledig toevallig.

      Jacket art ©iStock.com /© Jen Grantham

FEIT:

      95 kilometer ten noorden van Manhattan ligt een eiland in de Hudsonrivier, waarop een vervallen Schots kasteel staat. Dit eiland staat bekend als Pollepel, vernoemd naar een jong meisje, Polly, die honderden jaren geleden strandde op het ijs van de Hudson en op het eiland terechtkwam. Volgens de legende werd ze romantisch gered door haar geliefde, die op dit eiland met haar trouwde.

      “Driemaal twintig en tien kan ik goed onthouden,

      Binnen het volume van tijd waarin ik heb gezien

      Vreselijke uren en vreemde dingen; maar deze zere nacht

      Heeft de vorige kennis klein gemaakt.”

--William Shakespeare, Macbeth

      EEN

      Het eiland Pollepel, Hudsonrivier, New York

      (Heden)

      “Caitlin?” klonk de zachte stem. “Caitlin?”

      Caitlin Paine hoorde de stem en had moeite haar ogen te openen. Maar ze waren zo zwaar; hoeveel ze het ook probeerde, ze kreeg haar oogleden niet omhoog. Uiteindelijk kreeg ze ze een kort moment open, en zag ze waar die stem vandaan kwam.

      Caleb.

      Hij zat op zijn knieën naast haar, met haar hand in zijn handen en een bezorgd gezicht.

      “Caitlin?” vroeg hij opnieuw.

      Ze probeerde bij haar positieven te komen en de enorme spinnenwebben uit haar hoofd te krijgen. Waar was ze? Ze zag genoeg om te zien dat deze kamer kaal was, en van steen gebouwd. Het was nacht en het raam liet het licht van de volle maan binnen. Stenen vloer, stenen muren en een gewelfd, stenen plafond. Het steen zag er glad en eeuwenoud uit. Was ze in een middeleeuws klooster?

      Naast het maanlicht werd de kamer slechts verlicht door een kleine toorts aan de muur aan de andere kant, die niet veel licht gaf. Het was te donker om meer te zien.

      Ze probeerde zich te concentreren op Calebs gezicht, zo dichtbij, nog geen halve meter verwijderd; hij staarde haar hoopvol aan. Zijn ogen leken op te lichten terwijl hij wat harder in haar hand kneep. Zijn handen voelden warm aan. Die van haar waren zo koud. Ze kon ze niet eens voelen.

      Ondanks haar inspanning kon Caitlin haar ogen geen seconde langer openhouden. Ze waren zo zwaar. Ze voelde zich… ziek was niet het juiste woord. Ze voelde zich… zwaar. Ze voelde zich alsof ze rondzweefde, alsof