Bilgisayar & Bilgi Teknolojisi Öğrenimi. Professor Wilfred

Читать онлайн.

Название Bilgisayar & Bilgi Teknolojisi Öğrenimi
Автор произведения Professor Wilfred
Жанр Справочники
Серия
Издательство Справочники
Год выпуска 0
isbn 9788835409700



Скачать книгу

esi, Anaokulu, Anaokulu ÖncesiÖĞRENCİLERİNİNKULLANIMI İÇİNDİRBu Alıştırma Kitabının Sahibi Olan:Öğrencinin Adı:__________Yaşı:__________Okul Adı:__________Sınıfı:

      TELİF HAKKI veya KULLANIM KOŞULLARI

      Bu Alıştırma Kitapları / Alıştırma Sayfaları Profesör Wilfred tarafından oluşturulmuştur. Her öğretmen, öğrenci, veli ve hane için bir gerekliliktir.

      Alıştırma Kitapları anne-babalar tarafından olabildiğince çok sayıda satın alınabilir ve bastırılabilir, böylece, çocuklar (3 yaşından itibaren) en son Bilgisayar ve Bilgi Teknolojisi (BT) kavramlarını özellikle bu sokağa çıkma yasağı zamanlarında kendi evinde aşamalı olarak asgari düzeyde bir yardım ile kavrayabilirler.

      Alıştırma Kitapları ayrıca sınıfta kullanılmak üzere öğretmenler tarafından (Anaokulu öncesi ve sonrası) satın alınabilir ve bastırılabilir. Mevcut küresel sokağa çıkma yasakları nedeniyle, öğretmenler öğrencilerinin anne-babalarını her Alıştırma Kitabının kendi kopyalarını satın almaya teşvik edebilir, böylece evden adım adım pratik yapabilirler.

      Bu Alıştırma kitapları internete açık bir şekilde paylaşılamaz, sınıfların veya evlerin dışında herhangi bir şekilde değiştirilemez, satılamaz veya dağıtılamaz.

      COMPUTER IMAGES LTD. ŞTİ tarafından yayımlanmıştır.

      Hazırlayan ve Yazan: Profesör W

      © 2020 – Professor Wilfred

      [email protected]

      Bilgisayar ve BT Öğrenimi kitabı ve bu Alıştırma Kitaplarındaki içeriklerin telif hakkı yazar ve yayıncıya aittir.

      Bu Alıştırma Kitaplarında kullanılan tüm ürün adları ve hizmetler, ilgili şirketlerin ticari markaları olabilir. Bunlar bu Alıştırma Kitabında yalnızca tanımlama amacıyla kullanılmıştır. Böyle bir kullanım veya herhangi bir ticari adın kullanılması, onay alındığı veya Alıştırma Kitapları ile bağlantılı olduğu iddiasını amaçlamamaktadır.

      Telif hakkı yasalarına uyduğunuz için teşekkür ederiz.

      Конец ознакомительного фрагмента.

      Текст предоставлен ООО «ЛитРес».

      Прочитайте эту книгу целиком, купив полную легальную версию на ЛитРес.

      Безопасно оплатить книгу можно банковской картой Visa, MasterCard, Maestro, со счета мобильного телефона, с платежного терминала, в салоне МТС или Связной, через PayPal, WebMoney, Яндекс.Деньги, QIWI Кошелек, бонусными картами или другим удобным Вам способом.

/9j/4AAQSkZJRgABAQEA3ADcAAD/2wBDAAQCAwMDAgQDAwMEBAQEBQkGBQUFBQsICAYJDQsNDQ0LDAwOEBQRDg8TDwwMEhgSExUWFxcXDhEZGxkWGhQWFxb/2wBDAQQEBAUFBQoGBgoWDwwPFhYWFhYWFhYWFhYWFhYWFhYWFhYWFhYWFhYWFhYWFhYWFhYWFhYWFhYWFhYWFhYWFhb/wAARCAI8Aw8DASIAAhEBAxEB/8QAHwAAAQUBAQEBAQEAAAAAAAAAAAECAwQFBgcICQoL/8QAtRAAAgEDAwIEAwUFBAQAAAF9AQIDAAQRBRIhMUEGE1FhByJxFDKBkaEII0KxwRVS0fAkM2JyggkKFhcYGRolJicoKSo0NTY3ODk6Q0RFRkdISUpTVFVWV1hZWmNkZWZnaGlqc3R1dnd4eXqDhIWGh4i