Rytíř, Následník, Princ . Морган Райс

Читать онлайн.
Название Rytíř, Následník, Princ
Автор произведения Морган Райс
Жанр Религиозные тексты
Серия Koruny A Slávy
Издательство Религиозные тексты
Год выпуска 0
isbn 9781632919823



Скачать книгу

      Morgan Rice

      Morgan Rice je autorkou epické fantasy ságy ČARODĚJŮV PRSTEN, která obsahuje 17 knih, podle USA Today je tato sága bestsellerem číslo jedna; podle USA Today jsou bestsellerem číslo jedna také její další ságy, jako jsou: série UPÍŘÍ ŽURNÁLY, obsahující 12 knih; série TRILOGIE PŘEŽITÍ, postapokalyptický thriller; epické fantasy série KRÁLOVÉ A ČARODĚJOVÉ, skládající se ze šesti knih; a také zbrusu nové epické fantasy ságy KORUNY A SLÁVY. Autorčiny knihy jsou dostupné v tištěné i audio verzi, a byly přeloženy do více než 25 jazyků.

      Morgan se ráda zajímá o názory svých čtenářů, takže se prosím nezdráhejte navštívit její webové stránky www.morganricebooks.com, kde se můžete přidat do seznamu kontaktů, získat knihu zdarma, stejně jako další akční bonusy, stáhnout si zdarma aplikace, mít přehled o posledních novinkách, přidat se na autorčin Facebook či Twitter, a jednoduše být s Morgan v kontaktu!

      Vybrané ohlasy na tvorbu Morgan Rice

      “Pokud jste si mysleli, že po přečtení ságy ČARODĚJŮV PRSTEN už nebudete mít pro co žít, mýlili jste se. Ve VZESTUPU DRAKŮ přišla Morgan Rice s něčím, co se zdá být příslibem další brilantní série, která nás zavede do fantasy světa plného trolů, draků, odvahy, cti, udatnosti, magie a víry ve vlastní osud. Morgan dokázala vytvořit silné postavy, které nás přimějí je obdivovat na každé stránce... Doporučuji do knihovny každého čtenáře, který miluje dobře napsanou fantasy literaturu.”

      --Books and Movie Reviews

      Roberto Mattos

      “Akcí nabitá fantasy, která jistě potěší fanoušky předchozích knih od Morgan Rice, stejně jako fanoušky děl jako je série ODKAZ DRAČÍCH JEZDCŮ od Christophera Paoliniho…. Fanoušci fikce pro mladé budou toto poslední dílo Riceové hltat a pak škemrat o přídavek.”

      --The Wanderer, A Literary Journal (komentář k Vzestup draků)

      “Oduševnělá fantasy, která do svého příběhu spřádá vlákna záhad a intrik. Cesta hrdiny je o získávání odvahy a uvědomění si smyslu života, který vede k růstu, dospělosti a dokonalosti….Pro všechny, kdo hledají napínavá fantasy dobrodružství, hrdiny a akčně pojatý sled událostí, který žene Thora po cestě, na níž se z malého dětského snílka postupně stává mladým mužem, jenž neohroženě čelí nebezpečí, i když jsou vyhlídky na přežití bídné….A to je pouhý začátek epické ságy pro mladé čtenáře.”

      --Midwest Book Review (D. Donovan, eBook Reviewer)

      “ČARODĚJŮV PRSTEN má všechny rysy potřebné pro jasný úspěch: hlavní i vedlejší příběh, záhadná atmosféra, stateční rytíři a rozkvétající vztahy, které zacelují rány na zlomených srdcích, a dále také podvod či zrada. Slibuje dlouhé hodiny zábavy a jistě uspokojí všechny věkové kategorie. Dílo najde své místo v knihovnách u všech příznivců fantasy literatury.”

      --Books and Movie Reviews, Roberto Mattos

      “V této akcí nabité první knize epické fantasy série Čarodějův prsten (která má momentálně již 14 svazků), Riceová představuje čtenářům čtrnáctiletého Thorgrina „Thora“ McLeoda, jehož sen je stát se vojákem Stříbrných, elitní jednotky rytířů, která slouží králi… Riceová skvěle píše a má fascinující předpoklady.”

      --Publishers Weekly

      Knihy od Morgan Rice

      CESTA OCELI

      POUZE KDO JE HODEN (Kniha č.1)

      KORUNY A SLÁVY

      OTROKYNĚ, BOJOVNICE, KRÁLOVNA (Kniha č.1)

      TULAČKA, VĚZEŇKYNĚ, PRINCEZNA (Kniha č.2)

      RYTÍŘ, NÁSLEDNÍK, PRINC (Kniha č.3)

      REBEL, PĚŠEC, KRÁL (Kniha č.4)

      KRÁLOVÉ A ČARODĚJOVÉ

      VZESTUP DRAKŮ (Kniha č.1)

      POVSTÁNÍ STATEČNÝCH (Kniha č.2)

      OTĚŽE CTI (Kniha č.3)

      ZROZENÍ UDATNOSTI (Kniha č.4)

      ŘÍŠE STÍNŮ (Kniha č.5)

      NOC STATEČNÝCH (Kniha č.6)

      ČARODĚJŮV PRSTEN

      CESTA HRDINY (Kniha č.1)

      POCHOD KRÁLŮ (Kniha č.2)

      OSUD DRAKŮ (Kniha č.3)

      POKŘIK CTI (Kniha č.4)

      SLAVNÁ PŘÍSAHA (Kniha č.5)

      ÚTOK CHRABRÝCH (Kniha č.6)

      OBŘAD MEČŮ (Kniha č.7)

      MOC ZBRANÍ (Kniha č.8)

      NEBE KOUZEL (Kniha č.9)

      MOŘE ŠTÍTŮ (Kniha č.10)

      PANOVÁNÍ OCELI (Kniha č.11)

      ZEMĚ OHŇŮ (Kniha č.12)

      VLÁDA KRÁLOVEN (Kniha č.13)

      BRATRSKÁ PŘÍSAHA (Kniha č.14)

      SEN SMRTELNÍKŮ (Kniha č.15)

      RYTÍŘSKÉ KLÁNÍ (Kniha č.16)

      DAR BITVY (Kniha č.17)

      TRILOGIE PŘEŽITÍ

      ARÉNA JEDNA: OTROKÁŘI (Kniha č.1)

      ARÉNA DVĚ (Kniha č.2)

      ARÉNA TŘI (Kniha č.3)

      VAMPIRE, FALLEN

      PŘED ÚSVITEM (Kniha č.1)

      UPÍŘÍ ŽURNÁLY

      PROMĚNĚNÁ (Kniha č.1)

      MILOVANÁ (Kniha č.2)

      ZRAZENÁ (Kniha č.3)

      PŘEDURČENA (Kniha č.4)

      ŽÁDANÁ (Kniha č.5)

      ZASNOUBENÁ (Kniha č.6)

      ZASLÍBENÁ (Kniha č.7)

      NALEZENÁ (Kniha č.8)

      VZKŘÍŠENÁ (Kniha č.9)

      TOUŽÍCÍ (Kniha č.10)

      PROKLETÁ (Kniha č.11)

      POSEDLÁ (Kniha č.12)

      Poslechněte si sérii ČARODĚJŮV PRSTEN ve formátu audio knihy!

      Chcete knihy zdarma?

      Zaregistrujte se na e-mail list Morgan Rice a získejte zdarma 4 knihy, 3 mapy, 1 aplikaci, 1 hru, 1 grafický román a exkluzivní dárky! Pro registraci navštivte: www.morganricebooks.com

      Copyright © 2016 Morgan Rice. Všechna práva vyhrazena. S výjimkou povolení podle U.S. Copyright Act 1976, žádná z částí této publikace nesmí být, bez předchozího svolení autora, za žádných okolností reprodukována, distribuována nebo převáděna do jakýchkoliv jiných formátů, ani uchovávána ve sdílené databázi. Tento ebook je licencován výlučně pro Vaše osobní využití. Tento ebook nesmí být dále prodáván nebo darován ostatním lidem. Pokud chcete knihu sdílet s další osobou, zakupte si prosím další kopie. Pokud čtete tuto knihu, ale nezakoupili jste si ji, nebo nebyla zakoupena pouze pro Vaše použití, vraťte ji prosím a pořiďte si svou vlastní kopii. Děkujeme, že respektujete usilovnou práci, kterou autorka na vznik tohoto titulu musela vynaložit. Obsah této knihy je fiktivní. Jména, osobnostní charakteristiky,