Lukeman Literary Management Ltd

Все книги издательства Lukeman Literary Management Ltd


  Een Rite Van Zwaarden

  Морган Райс

  In EEN RITE VAN ZWAARDEN (boek #7 in de Tovenaarsring), worstelt Thor met zijn nalatenschap. Hij moet onder ogen zien te komen wie zijn vader is en besluiten of hij zijn geheim zal vertellen. Met Mycoples aan zijn zijde en het Zwaard van het Lot in zijn handen, is Thor vastberaden om wraak te nemen op Andronicus’ leger en zijn thuisland te bevrijden – en eindelijk Gwen ten huwelijk te vragen. Maar hij komt erachter dat er nog sterkere machten dan hij in het spel zijn. Gwendolyn keert terug om de heerseres te worden die ze voorbestemd is om te zijn, haar wijsheid te gebruiken om de troepen te verenigen en Andronicus voorgoed weg te drijven. Herenigd met Thor en haar broers, is ze dankbaar voor de kans om hun vrijheid te vieren. Maar de zaken veranderen snel – te snel – en voor ze het weet ligt haar leven weer overhoop. Ze raakt verwikkelt in de rivaliteit met haar oudere zuster, Luanda. Ondertussen arriveert MacGils broer met zijn eigen leger, eveneens vastberaden om de macht over te nemen. Er lijken overal spionnen en huurmoordenaars te zijn, en Gwen leert dat het allesbehalve veilig is om Koningin te zijn. Reece zijn liefde voor Selese krijgt eindelijk een kans om op te bloeien. Maar dan verschijnt zijn oude liefde, en hij wordt verscheurd door twijfels. Al snel worden de rustige tijden verstoord door oorlog. Reece, Elden, O’Connor, Conven, Kendrick en zelfs Godfrey moeten gezamenlijk ten strijde trekken als ze willen overleven. Het wordt een race tegen de klonk om Andronicus te verslaan en de Ring te redden van complete verwoesting. Terwijl de troepen strijden voor de macht over de Ring, realiseert Gwen dat ze moet doen wat ze kan om Argon te vinden en hem terug te halen. In een schokkende plotwending leert Thor dat hoewel zijn krachten superieur zijn, hij ook een verborgen zwakte heeft – één die hem wel eens het leven zou kunnen kosten. Zullen Thor en de anderen er in slagen om de Ring te bevrijden en Andronicus te verslaan? Zal Gwen de koningin worden die haar volk nodig heeft? Wat zal er terecht komen van het Zwaard van het Lot, van Erec, Kendrick, Reece en Godfrey? En wat is het geheim dat Alistair verbergt? EEN RITE VAN ZWAARDEN is een episch verhaal van vrienden en geliefden, rivalen en minnaars, ridders en draken, intriges en politieke machinaties, van volwassen worden, van gebroken harten, van bedrog, ambitie en verraad. Het is een verhaal van eer en moed, van lotsbestemming en tovenarij. Het is een fantasie die ons meeneemt naar een wereld die we nooit zullen vergeten, en die alle leeftijden zal aanspreken.

  Een Heerschappij Van Koninginnen

  Морган Райс

  DE TOVENAARSRING heeft alle ingrediënten voor direct succes: samenzweringen, intriges, mysterie, dappere ridders en opbloeiende relaties, compleet met gebroken harten, bedrog en verraad. Het zal je urenlang boeien, en is geschikt voor alle leeftijden. Aanbevolen voor de permanente collectie van alle liefhebbers van fantasy. Books and Movie Reviews, Roberto Mattos EEN HEERSCHAPPIJ VAN KONINGINNEN is Boek #13 in de Bestverkopende serie DE TOVENAARSRING, die begint met EEN ZOEKTOCHT VAN HELDEN (boek #1) . In EEN HEERSCHAPPIJ VAN KONINGINNEN zeilen Gwendolyn en de overblijfselen van haar natie in ballingschap de vijandige havens van het Rijk in. Ze worden door Sandara’s mensen ingenomen en proberen te herstellen en een nieuw thuis op de bouwen in de schaduwen van Volusia. Thor, die vastberaden is om Guwayne te redden, vervolgt samen met zijn broeders van de Krijgsmacht zijn zoektocht. Ze reizen af naar de enorme grotten die toegang bieden tot het Land van de Geesten, waar ze ondenkbare monsters en exotische landschappen tegenkomen. Op de Zuidelijke Eilanden offert Alistair zichzelf voor Erec op – maar een onverwachte wending kan hen misschien allebei redden. Darius riskeert alles om Loti, de liefde van zijn leven, te redden. Dat betekent wel dat hij in zijn eentje de confrontatie met het Rijk aan moet gaan. Maar zijn conflict met het Rijk, zo zal hij ondervinden, is nog maar net begonnen. Ondertussen gaat Volusia, na haar moord op Romulus, aan de slag om haar macht over het Rijk te verzekeren en de meedogenloze koningin te worden die ze voorbestemd is te zijn. Zullen Gwen en haar mensen het overleven? Zal Guwayne gevonden worden? Zullen Alistair en Erec het overleven? Zal Darius Loti redden? Zullen Thorgrin en zijn broeders het overleven? EEN HEERSCHAPPIJ VAN KONINGINNEN is een episch verhaal van vrienden en geliefden, rivalen en minnaars, ridders en draken, intriges en politieke machinaties, van volwassen worden, van gebroken harten, van bedrog, ambitie en verraad. Het is een verhaal van eer en moed, van lotsbestemming en tovenarij. Het is een fantasie die ons meeneemt naar een wereld die we nooit zullen vergeten, en die alle leeftijden zal aanspreken. Had vanaf het begin mijn aandacht en liet die niet los… Dit verhaal is een ongelofelijk avontuur in een hoog tempo, vanaf het begin vol actie. Het wordt nooit saai. Paranormal Romance Guild {over Turned}

  Een Land Van Vuur

  Морган Райс

  In EEN LAND VAN VUUR (BOEK #12 IN DE TOVENAARSRING), zijn Gwendolyn en haar mensen door Romulus’ draken en zijn miljoenenleger omsingeld op de Hoge Eilanden. Alles lijkt verloren – tot er redding komt uit een onwaarschijnlijke hoek. Gwendolyn is vastberaden om haar baby terug te vinden, die verloren is op zee, en om een nieuw thuis te vinden voor haar verbannen natie. Ze reist over vreemde en exotische zeeën en moet ondenkbare gevaren, opstanden en honger doorstaan terwijl ze droomt van een veilige haven. In het Land van de Druiden ontmoet Thorgrin eindelijk zijn moeder. Hun ontmoeting zal zijn leven voorgoed veranderen, en maakt hem sterker dan ooit tevoren. Hij vertrekt op een nieuwe missie, vastbesloten om Gwendolyn te redden, zijn baby te vinden en zijn lotsbestemming te vervullen. In een epische strijd tussen draken en mensen, wordt Thor op elke mogelijke manier op de proef gesteld; terwijl hij vecht tegen monsters en zijn leven op het spel zet voor zijn broeders, ontdekt hij wat voor grote krijger hij was voorbestemd om te worden. Op de Zuidelijke Eilanden hangt Erecs leven aan een zijden draadje. Alistair, die van zijn moord word beschuldigd, moet doen wat ze kan om Erec te redden en haar onschuld te bewijzen. Er ontstaat een machtsstrijd om de troon, en Alistair zit er midden in. Haar lot, en dat van Erec, staan op het spel. Romulus is nog altijd vastberaden om Gwendolyn, Thorgrin en wie er nog over is uit de Ring te vernietigen; maar de maancyclus loopt ten einde, en zijn macht wordt op de proef gesteld. Ondertussen, in de Noordelijke provincie van het Rijk, rijst er een nieuwe held op: Darius, een 15-jarige krijger, die vastberaden is om zijn volk te bevrijden. Maar de Noordelijke hoofdstad wordt gerund door Volusia, een 18-jarig meisje, beroemd om haar schoonheid – maar ook om haar barbarische wreedheid. Zullen Gwen en haar mensen het overleven? Zal Guwayne gevonden worden? Zal Romulus overwinnen? Zal Erec het overleven? Zal Thorgrin op tijd terugkeren?EEN LAND VAN VUUR is een episch verhaal van vrienden en geliefden, rivalen en minnaars, ridders en draken, intriges en politieke machinaties, van volwassen worden, van gebroken harten, van bedrog, ambitie en verraad. Het is een verhaal van eer en moed, van lotsbestemming en tovenarij. Het is een fantasie die ons meeneemt naar een wereld die we nooit zullen vergeten, en die alle leeftijden zal aanspreken.

  Een Gift Van Wapens

  Морган Райс

  In EEN GIFT VAN WAPENS (Boek #8 in de Tovenaarsring), zit Thor gevangen tussen de titanische krachten van goed en kwaad, terwijl Andronicus en Rafi al hun duistere krachten gebruiken in een poging om Thors identiteit te vernietigen en de controle over zijn ziel te krijgen. Bevangen door hun magie moet Thor het zwaarste gevecht van zijn leven strijden, terwijl hij worstelt om zichzelf uit de greep van zijn vader te bevrijden. Maar het is misschien al te laat. Gwendolyn, vergezeld door Alistair, Steffen en Aberthol, reist diep de Onderwereld in, vastberaden om Argon te vinden en hem uit zijn magische gevangenis te bevrijden. Ze ziet hem als haar enige hoop om Thor te bevrijden en de Ring te redden, maar de Onderwereld is groot en verraderlijk, en het lijkt erop dat ze Argon nooit zullen vinden. Reece leidt de Krijgsmacht op een vrijwel onmogelijke missie om te doen wat nog nooit eerder is gedaan: afdalen in de dieptes van het Ravijn om het verloren Zwaard terug te vinden. Terwijl ze afdalen in een wereld vol monsters en exotische rassen, is elk van hen vastberaden om het Zwaard te houden voor hun eigen doelen. Romulus, gewapend met zijn magische mantel, vervolgt zijn sinistere plan om de Ring te betreden en het Schild te vernietigen; Kendrick, Erec, Bronson en Godfrey moeten vechten tegen het verraad; Tirus en Luanda leren wat het betekent om hun volk te verraden en Andronicus te dienen; Mycoples worstelt om te ontsnappen; en in een schokkende plotwending, wordt Alistairs geheim eindelijk onthult. Zal Thor zichzelf terugvinden? Zal Gwendolyn Argon vinden? Zal Reece het Zwaard vinden? Zal Romulus’ plan slagen? Zullen Kendrick, Erec, Bronson en Godfrey overwinnen? En zal Mycoples terugkeren? Of zal de Ring volledig verwoest worden? EEN GIFT VAN WAPENS is een episch verhaal van vrienden en geliefden, rivalen en minnaars, ridders en draken, intriges en politieke machinaties, van volwassen worden, van gebroken harten, van bedrog, ambitie en verraad. Het is een verhaal van eer en moed, van lotsbestemming en tovenarij. Het is een fantasie die ons meeneemt naar een wereld die we nooit zullen vergeten, en die alle leeftijden zal aanspreken.

  Een Aanval Van Moed

  Морган Райс

  In EEN AANVAL VAN MOED (Boek #6 in de Tovenaarsring), vervolgt Thor zijn zoektocht, dieper het Rijk in, om het Zwaard van het Lot te vinden en de Ring te redden. Terwijl hij en zijn vrienden met een tragedie te maken krijgen en een lid van hun hechte groep verliezen, worden Thor en zijn overgebleven vrienden closer dan ooit, en leren ze dat ze tegenspoed samen moeten confronteren. Hun reis neemt hen mee naar nieuwe en exotische gebieden, waaronder de naargeestige Zoutvelden, de Grote Tunnel, en de Bergen van Vuur, terwijl ze het moeten opnemen tegen afschuwelijke monsters. Thors vaardigheden ontwikkelen zich terwijl hij traint, en hij zal al zijn krachten nodig hebben om te overleven. Ze ontdekken eindelijk waar het Zwaard naartoe is gebracht, en ze komen erachter dat ze naar de meest gevreesde plek in het Rijk zullen moeten afreizen om het terug te halen: het Land van de Draken. In de Ring herstelt Gwendolyn langzaam van haar aanval, en worstelt ze met een diepe depressie. Kendrick en de anderen zweren om te vechten voor haar eer, ondanks de onmogelijke kansen. Er volgt één van de grootste gevechten in de geschiedenis van de Ring, waarbij ze er alles aan doen om Silesia te bevrijden en Andronicus uit te schakelen. Ondertussen waagt Godfrey zich in vijandelijk gebied en leert hij wat het is om een krijger te zijn, op zijn eigen, unieke manier. Gareth slaagt erin om in leven te blijven en gebruikt zijn sluwheid om Andronicus voor te blijven, terwijl Erec voor zijn leven vecht om Savaria te redden van een invasie – en Alistair, zijn grote liefde, te redden. Argon betaalt een kostbare prijs wanneer hij zich mengt in menselijke affaires. En Gwendolyn moet besluiten of ze haar leven opgeeft of de rest van haar leven als een geïsoleerde non in de eeuwenoude Vluchttoren doorbrengt. Maar niet voordat, in een schokkende plotwending, Thor eindelijk ontdekt wie zijn echte vader is. Zullen Thor en de anderen hun zoektocht overleven? Zullen ze het Zwaard van het Lot vinden? Zal de Ring de invasie van Andronicus overleven? Wat zal er terecht komen van Gwendolyn, Kendrick en Erec? En wie is Thors echte vader? EEN AANVAL VAN MOED is een episch verhaal van vrienden en geliefden, rivalen en minnaars, ridders en draken, intriges en politieke machinaties, van volwassen worden, van gebroken harten, van bedrog, ambitie en verraad. Het is een verhaal van eer en moed, van lotsbestemming en tovenarij. Het is een fantasie die ons meeneemt naar een wereld die we nooit zullen vergeten, en die alle leeftijden zal aanspreken. Het boek is 70. 000 woorden.

  De Gave Van Strijd

  Морган Райс

  DE TOVENAARSRING heeft alle ingrediënten voor direct succes: intriges, samenzweringen, mysteries, dappere ridders en opbloeiende relaties vol met gebroken harten, bedrog en verraad. Het houdt je uren bezig en is voor alle leeftijden geschikt. Aanbevolen voor de permanente bibliotheek van alle fantasie lezers. – Books and Movie Reviews, Roberto Mattos (regarding A Quest of Heroes) DE GAVE VAN STRIJD (Boek #17) is de finale van de bestseller serie DE TOVENAARSRING, die met EEN ZOEKTOCH VAN HELDEN begint (boek #1) ! In DE GAVE VAN STRIJD heeft Thor zijn grootste en laatste uitdaging, terwijl hij verder het Land van Bloed ingaat in zijn poging om Guwayne te redden. Hij komt vijanden tegen die machtiger zijn dan hij ooit had gedacht en Thor beseft zich al snel dat hij een leger van duisternis voor zich heeft, één waar zijn macht niet mee kan evenaren. Wanneer hij hoort over een heilig voorwerp dat hem de macht kan geven die hij nodig heeft – een voorwerp die eeuwenlang geheim is gebleven – moet hij een laatste queeste aangaan om het te krijgen voordat het te laat is. Het lot van de Ring staat op het spel. Gwendolyn houdt zich aan haar belofte aan de Koning van de Bergrug. Ze gaat de toren binnen en ontmoet de sekteleider om erachter te komen welk geheim hij verborgen houdt. De onthulling brengt haar naar Argon en uiteindelijk naar de meester van Argon – waar ze het grootste geheim te weten komt. Eén die het lot van haar mensen kan veranderen. Wanneer de Bergrug door het Keizerrijk wordt ontdekt, begint de invasie. Als ze onder vuur liggen door het grootste leger die men kent, ligt de verantwoordelijkheid bij Gwendolyn om haar mensen te verdedigen en op een laatste, massale uittocht te leiden. De Legioen broeders van Thor zien onvoorstelbare risico’s onder ogen, terwijl Engel door haar melaatsheid stervende is. Darius vecht voor zijn leven naast zijn vader in de Keizerlijke hoofdstad, totdat het een verrassende wending krijgt. Hij heeft niets meer te verliezen en moet uiteindelijk zijn eigen macht aanboren. Erec en Alistair bereiken Volusia en vechten hun weg stroomopwaarts. Ze gaan met hun queeste voor Gwendolyn en de bannelingen door, terwijl ze onverwachte veldslagen tegenkomen. En Godfrey beseft zich dat hij de uiteindelijk een beslissing moet nemen om de man te worden die hij zijn wil. Volusia is omsingeld door alle krachten van de Ridders van de Zeven. Ze moet zichzelf als godin op de proef stellen en erachter komen of ze alleen de macht heeft om mannen te vermorzelen en over het Keizerrijk te heersen. Terwijl Argon, aan het einde van zijn leven, beseft dat de tijd gekomen is om zichzelf op te offeren. Terwijl goed en kwaad in onbalans zijn, zal één laatste epische veldslag – de grootste veldslag van allemaal – de uitkomst voor de Ring voor altijd beslissen. Met zijn geraffineerde wereld-opbouw en karakterbeschrijving, is DE GAVE VAN STRIJD een episch verhaal van vrienden en geliefden, van rivalen en minnaars, van ridders en draken, van intriges en politieke spelletjes, van ouderdom, van gebroken harten, van verraad, ambitie en oplichterij. Het is een verhaal van eer en heldendom, van noodlot, van tovenarij. Het is een fantasie die ons in een wereld brengt die we nooit zullen vergeten, en die voor alle leeftijden aantrekkelijk is. DE GAVE VAN STRIJD is de langste van alle boeken in de serie, 93. 000 woorden! Vol met aktie … Rice's schrijven is solide en stelling intrigerend. – Publishers Weekly (regarding A Quest of Heroes)

  Transmissie

  Морган Райс

  De wereldwijd #1 bestverkopende fantasy auteur Morgan Rice komt met een langverwacht science fiction debuut. Wat zal er gebeuren wanneer SETI eindelijk een signaal van een buitenaardse beschaving ontvangt?Een geweldig plot, het soort boek dat je ’s avonds maar met moeite zal kunnen neerleggen. Het einde was een cliffhanger die zo spectaculair was dat je meteen het volgende boek wil kopen, alleen om te zien wat er gaat gebeuren. The Dallas Examiner (over Geliefd) Wederom een briljante serie die ons meesleept in een fantasie over heldhaftigheid, eer, moed, magie en vertrouwen in je lotsbestemming. …Aanbevolen voor de permanente bibliotheek van iedereen die houdt van een goedgeschreven fantasy. Books and Movie Reviews, Roberto Mattos (over Opkomst van de Draken) Een boek dat snel en gemakkelijk wegleest… je moet lezen wat er daarna gaat gebeuren, en je zult het niet neer willen leggen. FantasyOnline. net (over Een Zoektocht van Helden) Een 13-jarige jongen, die stervende is vanwege een zeldzame hersenaandoening, is de enige die in staat is om signalen uit de ruimte te horen en te ontcijferen. SETI bevestigd dat het een echt signaal is. Wat is de boodschap? Hoe zal de wereld reageren?En bovenal: zullen de aliens komen?Vol actie… Rice schrijft goed en de premisse is intrigerend. Publishers Weekly (over Een Zoektocht van Helden) Een superieure fantasy… een aanbevolen winnaar voor iedereen die houdt van een epische fantasy, aangewakkerd door krachtige, geloofwaardige jonge protagonisten. Midwest Book Review (over Opkomst van de Draken) Een fantasy vol actie, die ongetwijfeld fans van Morgan Rice’s voorgaande novels zal bekoren, evenals fans van werken zoals THE INHERITANCE CYCLE van Christopher Paolini… Fans van Young Adult fictie zullen dit meest recente werk van Rice verslinden en smeken om meer. The Wanderer, A Literary Journal (over Opkomst van de Draken) Tevens verkrijgbaar zijn de vele series van Morgan Rice in het fantasy genre, inclusief (EEN ZOEKTOCHT VAN HELDEN (BOEK #1 IN DE TOVENAARSRING), een gratis download met meer dan 1,300 vijf-sterren recensies!

  Heltenes Færd

  Морган Райс

  Troldmandens ring har alle de ingredienser, der skaber en øjeblikkelig success: komplot, modkomplot, mysterier, tapre riddere og blomstrende forhold profuld af knuste hjerter, bedrag og forræderi. Uanset din alder bliver du underholdt i timevis. Bogen kan anbefales til at stå permanent på hylden hos alle fantasy læsere. –Books and Movie Reviews, Roberto Mattos Nr #1 Bestseller med over 500 stjerneanmeldelser på Amazon Fra #1 Bestseller forfatter Morgan Rice kommer debuten på en blændende ny fantasyserie. HELTENES FÆRD (BOG #1 I TROLMANDENS RING) kredser om den episke rejse ind i voksenverdenen for en særlig dreng, en 14 årig fra en lille landsby i udkanten af Ringens Rige. Som den yngste af fire, langtfra sin fars yndling, hadet af sine brødre føler Thorgrin sig anderledes end de andre. Han drømmer om at blive en stor kriger, om at slutte sig til Kongens mænd og beskytte Ringen fra de horder af skabninger, der er på den anden side af Kløften. Da han træder ind i de voksnes rækker og hans far forbyder ham at søge optagelse i Kongens Legion, nægter han at acceptere et nej: han drager ud alene, fast besluttet på at tvinge sig vej til Kongens Hof og blive taget alvorligt. Men Kongens Hof er fyldt med familiedramaer, magtkampe, ambitioner, misundelse, vold og forræderi. Kong MacGil skal udpege en arving blandt sine børn og det ældgamle Slægtens Sværd, kilden til al deres magt ligger urørt hen og venter på den udvalgtes ankomst. Thorgrin kommer udefra og kæmper for at blive godkendt og for at blive optaget i Kongens Legion. Thorgrin opdager at han har mystiske kræfter som han ikke forstår, at han har en særlig gave og en særlig skæbne. Mod alle odds forelsker han sig i Kongens datter og imens deres forhold blomstrer opdager han, at han har magtfulde rivaler. Mens han kæmper for at prøve at forstå sine kræfter tager kongens troldmand ham under sine vinger og fortæller ham om en mor han aldrig kendte, i et land langt borte hinsides Kløften, endda hinsides Dragernes Land. Før Thorgrin kan begive sig ud og blive den kriger han længes efter at blive må han fuldføre sin træning. Men måske bliver den afkortet, da han pludselig bliver hvirvlet ind i midten af kongelige komplotter og modkomplotter, der kan true hans kærlighed og styrte ham ned – og hele kongeriget sammen med ham. Med sin raffinerede universbeskrivelse og karakteristik er HELTENES FÆRD en episk fortælling om venskab og kærlighed, om rivaler og bejlere, om riddere og drager, om intriger og politiske rænkespil, om at blive voksen, om knuste hjerter, om ambitioner og bedrag og om trolddom. Det er en fantasi, der fører os ind i en verden vi aldrig glemmer og som taler til alle aldre og køn. Den er på 82 000 ord. Bøgerne #2–#17 in serien er også tilgængelige nu! (En) underholdende episk fantasy. -Kirkus Reviews Starten på noget bemærkelsesværdigt er til stede. –San Francisco Book Review Spændingsmættet… Rice´s skriveri er gennemarbejdet og præmissen er pirrende–Publishers Weekly En livsfuld fantasy… Det er kun starten på en lovende episk ungdomsserie. –Midwest Book Review

  Proměněná

  Морган Райс

  Kniha, která konkuruje STMÍVÁNÍ a UPÍŘÍM DENÍKŮM. Jedna z těch, které budete chtít číst jedním dechem až do poslední stránky! Pokud máte rádi dobrodružství, milostné příběhy a upíry, tato kniha je tou pravou pro vás! Vampirebooksite. comPROMĚNĚNÁ je první knihou z bestsellerové série UPÍŘÍ DENÍKY, která zatím obsahuje jedenáct knih, a už teď obdržela více než 600 recenzí, jež ji hodnotí pěti hvězdami! V knize PROMĚNĚNÁ (První kniha ze série Upíří deníky), je osmnáctiletá Caitlin Paineová nucena opustit klidné prostředí malého města a začít chodit na nepříliš bezpečnou střední školu v New Yorku, protože se její matka opět musela přestěhovat za prací. Jedinou světlou stránkou celé situace je Jonah, Caitlinin nový spolužák, se kterým okamžitě najdou společné zalíbení. Než se ale jejich vzájemné sympatie stačí rozvinout v něco většího, Caitlin zjišťuje, že se začíná měnit. Najednou se cítí nelidsky silná, citlivá na denní světlo a má podivný hlad, kterému vůbec nerozumí. Snaží se pochopit, co se to s ní děje, ale její nutkání nakonec přivedou přivedou na špatné místo ve velmi nevhodnou dobu. Přímo před očima se jí tak otevře pohled na doposud skrytý svět, který existuje přímo pod ulicemi New Yorku. Proti své vůli je tak vtažena přímo doprostřed mocenských sporů mezi dvěma mocnými klany a počínající války upírů. V tom okamžiku Caitlin potká Caleba, záhadného a mocného upíra, který jí zachrání život. Potřebuje ji, aby jej přívedla na stopu legendárního, nyní však ztraceného, artefaktu. Ona zase potřebuje jeho kvůli ochraně, kterou ji poskytuje, a odpovědím, které ona nutně potřebuje znát. Společně budou muset najít odpověď na jednu zásadní otázku: Kdo vlastně byl Caitlinin skutečný otec? Caitlin se tím zároveň ocitá mezi dvěma muži a navíc je ve hře i něco dalšího: zakázaná láska. Láska mezi dvěma odlišnými rasami, kvůli které oba budou muset riskovat. Budou však ochotni riskovat jeden pro druhého úplně vše? Ideální příběh pro mladé čtenáře. Morgan Riceová odvedla skvělou práci vytvořením zajímavého a unikátního příběhu, který nezapadne mezi ostatní podobné příběhy z upírského žánru. První kniha této série se točí kolem jedné dívky…velmi neobvyklé dívky! .. Velice snadná četba, kterou čtenář doslova proletí… Vhodné pro každého, kdo má rád lehkou četbu s paranomální tématikou. Kniha nemusí být vhodná pro děti (PG) . The Romance Reviews Kniha mě od počátku zaujala a už nepustila…Příběh je úžasným dobrodružstvím, které rychle plyne a je plné akce od samého počátku. V celé knize není jediné nudné místo. Paranormal Romance Guild

  Milovaná

  Морган Райс

  Caitlin a Caleb se vydají na společnou výpravu za nalezením jediného předmětu, který dokáže zastavit nadcházející válku upírů i lidí: Ztracený meč. Předmět z upírských pověstí, o kterém není jasné ani to, jestli vůbec existuje. Chtějí-li mít alespoň nějakou naději na úspěch, musí se nejprve pokusit vypátrat Caitlinin původ. Je opravdu Vyvolenou? Jejich úkol začíná hledáním Caitlinina otce. Kdo to byl? Proč ji opustil? Jak jejich pátrání pokračuje, jsou oba postupně překvapeni, kým Caitlin ve skutečnosti je. Nejsou ale jediní, kdo legendární meč hledá. Sabat Černého přílivu chce zbraň také a neustále jsou Caitlin a Calebovi na stopě. A co je horší, ani Caitlinin malý bratr Sam neustává v hledání otce. I on se brzy ocitne v situaci, kterou nemůže zvládnout, totiž uprostřed války upírů. Ohrozí nakonec i jejich hledání? Putování Caitlin a Caleba je přivede na řadu historických lokalit – od údolí Hudsonu přes Salem až do srdce historického Bostonu – místa, kde byly kdysi na kopci Boston Common popravovány čarodějnice. Proč jsou ale tyto lokality tak důležité pro rasu upírů? A co do činění mají s Caitlininým původem a tím, kým se pomalu stává? Není ale vůbec jisté, zda se jim nakonec podaří jejich úkol splnit. Láska mezi Caitlin a Calebem začíná vzkvétat a zároveň i ohrožovat všechno, o co se dosud snažili… Knihy č. 3 – 11 ze ságy UPÍŘÍ ŽURNÁLY jsou nyní rovněž dostupné ke stažení! MILOVANÁ, druhá kniha ze ságy Upíří žurnály, je stejně skvělá jako byla ta první, PROMĚNĚNÁ. Je nabitá akcí, romantikou, dobrodružstvím a napětím. Kniha je skvělým pokračováním této série a jenom podnítí váš zájem o další knihy od Morgan Riceové. Pokud se vám líbil první díl, určitě sáhněte i po tom druhém a znovu se zamilujte do autorčina osobitého vypravěčského stylu. Kniha je pokračováním série, avšak lze ji číst i samostatně, aniž by čtenář znal události z předešlého dílu. Vampirebooksite. com UPÍŘÍ ŽURNÁLY jsou ságou se skvělým příběhem a kniha MILOVANÁ patří mezi ty, které prostě máte problém před spaním odložit nedočtené. Konec navíc přesahuje do dalšího děje tak silně, že máte okamžitě po dočtení nutkání koupit další díl a dozvědět se, co bude dál. Je jasné, že tato kniha je velkým krokem kupředu v rámci celé ságy a jako hodnocení si zasluhuje velmi solidní A. The Dallas Examiner V knize MILOVANÁ autorka Morgan Riceová opět dokazuje, že je skvělou vypravěčkou… Tuto chytlavou a zábavnou knihu jsem si užila mnohem více než první díl a velice se těším na další pokračování. The Romance Reviews