Maurizio Dagradi

Список книг автора Maurizio Dagradi  莱布尼兹测试

  Maurizio Dagradi

  一个随机的科学发现开始了一段令人震惊的冒险,推进科学的界限,驱使人类的突破。主角们被带进一条不同寻常的,意想不到的道路,面对完全与众不同的情况。科学和技术的冒险也成为其中一些人的内心冒险,他们发现自己的私密和性的未知方面。故事情节丰富,情节扣人心弦,读者被置身事内,自始至终使他保持悬念。

  Kriteri I Leibnizit

  Maurizio Dagradi

  Një zbulim i rastësishëm shkencor është fillimi i një aventure tronditëse që shtyhet menjëherë drejt kufijve të shkencës dhe tenton ti tejkalojë ato. Protagonistët sillen nëpër shtigje të pazakonta, të papritura, dhe përballen me situata plotësisht jashtë të zakonshmes. Aventura e shkencës dhe e teknologjisë bëhet edhe aventurë e brendshme për disa nga ata, duke zbuluar pamje të intimitetit dhe seksualitetit të tyre të panjohura më parë. Në një sekuencë të pasur me ngjarje emocionale dhe drastike, historia përfshin lexuesin dhe e mban në ankth nga fillimi deri në fund.