MREADZ.COM. Чтение онлайн электронных книги.

Саймън Грийн

Список книг автора Саймън Грийн. Доступных для чтения онлайн. Электронная библиотека, книги всех жанров

Реклама:

Шадоус Фол

Автор: Саймън Грийн,

Жанр: Современная проза,

Серия: ,

Язык: bg

Саймън Грийн е сред най-известните съвременни британски автори на фентъзи и фантастика, с богат и респектиращ опит в жанровата литература. Роден през 1955 г. в английския град Брадфорд на Ейвън, днес е едно от утвърдените имена в бранша с десетки бестселъри зад гърба си. Внушителни легенди и могъщи митични образи се преплитат във великолепния роман Шадоус Фол, признат за един от абсолютните върхове в творчеството на автора. Шадоус Фол е предопределен да бъде бойното поле между разума, вярата и човешкото въображение. Разбира се, с такива обитатели градът далеч не страда от липса на проблеми, към които се прибавя и появата на мистериозен сериен убиец. Кметът Рия Фрейзиър, възкръсналият Ленард Аш, шерифът Ричард Ериксон, рокаджията и елфически бард Шон Морисън и Джеймс Харт, чието завръщане в града е отключило древно пророчество, трябва да спрат психопата, както и да се справят с безпрецедентното нахлуване на опустошителна армия от озверели фанатици… Комиксови и анимационни герои, които никога не са били на върха на славата, се смесват с рокендрол звезди, напуснали ни твърде млади. Нощем из парка бродят свирепи динозаври, а ходът на града се направлява от безмълвни човекоподобни роботи и надареното със зловеща сила плашило на име Джак Феч… Ала всичко си е в реда на нещата — това все пак е Шадоус Фол, където някой да се върне от мъртвите се приема просто за досадна подробност. Шадоус Фол — изумителен и магичен, невидим за простосмъртните град, където предания, хора, вещи и всякакви твари отиват, за да изживеят дните си, след като вече никой не вярва в тях.

Читать онлайн Подробнее

Хоук и Фишер

Автор: Саймън Грийн,

Жанр: Фэнтези,

Серия: ,

Язык: bg

ТЕ СА ХОУК И ФИШЕР ТЕ СА ПАРТНЬОРИ ТЕ СА СЪПРУЗИ В мрачния и мистичен град Хейвън неприятностите са ежедневие. Там всичко е възможно… Всичко може да се купи и продаде…, освен справедливостта, за която се грижат местните ченгета Хоук и Фишер. Въоръжени с брадва и меч, те защитават града от престъпления, магии и демони. И най-закоравелите престъпници се спотайват, щом видят едноокия мъж с брадва и неговия партньор, наметнати с дълги черни плащове.

Читать онлайн Подробнее

Читать онлайн Подробнее

Читать онлайн Подробнее

Светът на мъглите

Автор: Саймън Грийн,

Жанр: Научная Фантастика,

Серия: Светът на мъглите,

Язык: bg

Светът на мъглите е пристанище за хора извън закона, за престъпници и неудачници. От атаките на Империята планетата се пази със щит, изграден от могъщата сила на есперите, които са намерили тук нов подслон — неукротими и необуздани, но поне свободни Империята на единното човечество се е разпростряла из цялата Галактика. Навсякъде цари мир, спокойствие и хармония. Непослушните и непокорните се унищожават безмилостно с желязна ръка…

Читать онлайн Подробнее

Шадоус Фол

Автор: Саймън Грийн,

Жанр: Фэнтези,

Серия: ,

Язык: bg

Саймън Грийн е сред най-известните съвременни британски автори на фентъзи и фантастика, с богат и респектиращ опит в жанровата литература. Роден през 1955 г. в английския град Брадфорд на Ейвън, днес е едно от утвърдените имена в бранша с десетки бестселъри зад гърба си. Внушителни легенди и могъщи митични образи се преплитат във великолепния роман Шадоус Фол, признат за един от абсолютните върхове в творчеството на автора. Шадоус Фол е предопределен да бъде бойното поле между разума, вярата и човешкото въображение. Разбира се, с такива обитатели градът далеч не страда от липса на проблеми, към които се прибавя и появата на мистериозен сериен убиец. Кметът Рия Фрейзиър, възкръсналият Ленард Аш, шерифът Ричард Ериксон, рокаджията и елфически бард Шон Морисън и Джеймс Харт, чието завръщане в града е отключило древно пророчество, трябва да спрат психопата, както и да се справят с безпрецедентното нахлуване на опустошителна армия от озверели фанатици… Комиксови и анимационни герои, които никога не са били на върха на славата, се смесват с рокендрол звезди, напуснали ни твърде млади. Нощем из парка бродят свирепи динозаври, а ходът на града се направлява от безмълвни човекоподобни роботи и надареното със зловеща сила плашило на име Джак Феч… Ала всичко си е в реда на нещата — това все пак е Шадоус Фол, където някой да се върне от мъртвите се приема просто за досадна подробност. Шадоус Фол — изумителен и магичен, невидим за простосмъртните град, където предания, хора, вещи и всякакви твари отиват, за да изживеят дните си, след като вече никой не вярва в тях.

Читать онлайн Подробнее

1
Яндекс.Метрика